24. heinäkuuta 2015

TÄMÄN PÄIVÄN DUUNAILUJA

En olekaan postaillut vähään aikaan, mutta ei anneta sen haitata. Onnellisesti elossa kuitenkin ollaan...

...tai vähemmän onnellisesti. Eilen oli todella surkea olo, mutta en halunnut angstata blogiini. Blogissani esinnyn kuitenkin täysin rehellisesti, enkä halua feikata hyvää oloa. Blogini on kuitenkin kuin päiväkirjani.

Tänään on mennyt taas parempi olo. Huono fiilis tulee kuitenkin suhteellisen säännöllisesti sykleissä, mutta sille ei voi mitään, täytyy oppia elämään sen kanssa!

Kävimme yksikön nuoren, kaverini, kanssa kaupassa aamulla. Tuli rupateltua kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hän on ihana! ♥ Fiilis oli todella hyvä, kun tulimme takaisin yksikköön. Maistelimme itsetehtyjä tryffeleitä, oli muuten nannaa.

Weed tuli käymään yksikössä yhteisen kaverimme kanssa. Meillä oli hauskaa, juttelimme ja pelleilimme. Weediä on aina yhtä ihana nähdä! Hän on niin aito ja rakastavainen.

Husky-tytön ja edellä mainitun kaverini kanssa askartelimme hetkisen. Meillä on tänään pyjamabileet, herkut on ostettu ja kohta raahaamme patjat olohuoneeseen ja nukumme siellä! Tulossa hauska ilta. ;-)

15 kommenttia:

  1. ihana kuva <3 hauskaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihana anonyymi! ♥ Samoin sinne, vietäthän ihanan ja rentouttavan viikonlopun? :-)

      Poista
  2. Oot tosi kaunis! :)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Musta on tosi ihanaa lukea, että sulla on ollut hauskaa ja kivaa, vaikka välillä tuleekin huono olo. Oot kans sellanen bloggaaja jota voisin oikeesti lähteä haalaamaan jos sellanen tilaisuus tulisi. Oot niin ihana ja aito ihminen. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa niin kauniisti sanottu! Kiitos! ♥ Virtuaalihali, olisko mitään? ;-) *virtuaalihali*

      Poista
  4. Ihana kuva, kaunis nainen! Kiva kuulla, että on hyvä fiilis, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään <3

    VastaaPoista
  5. Moikka! Etsin netistä tietoa ahdistuskohtauksista ja löysin sun blogin, oon lukenut tätä monta tuntia. Minä oon 26-vuotias ja mulla on samat diagnoosit kuin sulla, osastojaksoja monen vuoden edestä takana ihan sieltä nuorisopsykiatriselta saakka. Koulukiusaamista on ollut myös. Sun kanssa olisi varmasti kiva vaihtaa kokemuksia, jos kiinnostaa niin ota yhteyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsun! Olisi todellakin mukavaa vaihdella kuulumisia ja kokemuksia, mutta missä otan yhteyttä? Google-profiilisi ei näy minulle.

      Poista
  6. nätti kuva sinusta ja ihana koru :)

    VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)