27. helmikuuta 2016

HIIHTOLOMAN KUULUMISET

Monta kertaa olen aloittanut kirjoittamaan, mutta pää vain lyö tyhjää eikä ruudulle ilmesty mitään julkaisukelpoista settiä. Kirjoitin ajatusjuoksua päämääristäni ja muista, mutta ei vaan onnistunut. Sain itseni kuulostamaan eksistentiaalisesta kriisistä kärsivältä, mutta taidan sitä kyllä olla, "hehe".

Minulle tuli kommentti tänään, jossa kyseltiin, että onko kaikki hyvin kun en ole postaillut. Jos jotakuta kiinnostaa, niin asiat ovat menneet paremmin kuin hyvin! Pieniä ahdistuksia on tullut ja mennyt, mutta itkut on nyt itketty ja niistä on päästy yli. Tänäänkään ei esimerkiksi ole ahdistanut kertaakaan!

Jännä, ettei harhoja ole ollut aikoihin. Välillä väsyneenä sitä luulee näkevänsä kohti tulevia varjoja, mutta pistän sen väsymyksen piikkiin. Kotona välillä ollut vainoharhoja, mutta saan ne itse selätettyä ja pystyn järkeilemään asiat. Se on mahdollista. Vaikeaa, mutta mahdollista.

Kävimme tänään pulkkailemassa Hiittenharjulla, oli muuten hauskaa heittäytyä lapseksi taas kerran. Suosittelen. Kirppikselläkin kävimme, mukaan ei kyllä tarttunut mitään.
On muuten ihan mahtavaa kun on hiihtoloma, vaikken olekaan koululainen. Kavereilla on loma, ja saamme tehtyä lystikkäitä asioita yksikön väen kanssa. Olemme urheilleet, pitäneet hauskaa ja Tampereellakin tuli käytyä shoppailemassa.

Menen muuten ystäväni kanssa Tampereelle 17.3 katsomaan Hollywood Undeadia! Heinäkuun alussa suunnittelimme toisen kaverini kanssa menevämme Provinssiin ihastelemaan BMTH:ta, ihan huippuja kokemuksia tulossa!

Mutta pitäkääs aivan mahtava ilta, halit kaikille!

14 kommenttia:

 1. ♥ Hyvä Maria! Tekstistä oikein huokuu sun hyvä olo, mikä on aivan mahtava juttu! Tosin, sun Kik-viesteistä näkee että sulla kyllä on hyvä olo vaikka välillä ahdistaakin - mutta ahdistus kuuluu joissain määrin elämään. Ja siksi mä näänkin tässäkin tekstissä, että sun parantuminen on tosi hyvässä tahdissa! :3

  Haha, itelläkin on ollut monta kertaa semmoinen olo, että oon innostunut kirjoittamaan jotain mutta tekstistä on tullut ihan kauhea kaaos kun luen sitä läpi :D Tosin tää pätee lähinnä vaan tarinoihin - blogia kirjoittaessa sellaisen fiiliksen tullessa mä joko suosiolla jätän kirjoittamisen sikseen tai sitten jätän postauksen tekstittä/kirjoitan vain pienen pätkän tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni, ihana kuulla! ♥ Ja joo, ahdistus kuuluu elämään sekä sitä täytyy oppia sietämään. Sietämisessäkin olen kehittynyt :3 Parantumiseni on mallillaan tosiaan!

   Jep, valitettavan tuttu tunne... Tällä kertaa tosin tuli ihan hyvä flow kirjoittaa tätä postausta ja sain päivitettyä kuulumiset. Ai että, onkin ollut ikävä tätä touhua! :D Vaikka en mä varsinaista taukoa pitänyt, oli vaan pieni väli postausten välillä.

   Poista
 2. Ihanaa että kuuluu hyvää <3 Keikkasuunnitelmasi kuulostaa tosi kivalle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että sinulla on elämä rullannut hyvin :) Pakko minunkin todeta, että nuo keikkailut kaverin kera kuulostavat huippuhauskalta! Muista pitää superhauskaa :)

  VastaaPoista
 4. Oon usein käynyt kurkkimassa sun blogia ja on tosi ihana kuulla että sulla menee nyt paremmin :) *halaukset*.
  Mä oon aina halunnut Provinssiin! Vielä kun sais joskus aikaiseksi oikeasti mennä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kellen! :-) Provinssi tosiaan olis enemmän kuin jees!

   Poista
 5. Ihana kuulla taas kuulumisia! Odotan mahdollisia keikkapäivityksiä innolla,etenkin jälkimmäisen! Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :3 Jos suunnitelmat toteutuvat, niin voisin niistä postailla täällä!

   Poista
 6. Ooh oon niin kateellinen, kun pääset HU:n keikalle. Have fun, sä oot ansainnu sen. :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin menee aina niin, että kun menee hyvin niin en postaile. Siksi on sinänsä kiva, että sullakin on ollut blogin kanssa hiljainen kausi ;D Ihanaa että saatiin lumiset kelit hiihtolomaksi! Vaikka ei mullakaan mitään hiihtolomaa ollut, mutta silti. Täällä etelässä on kyllä jo tosi keväistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tunnetaan siis samoin! :D Ja niinpä. Täälläkin on, on loskaa ja sitten hieman kuivempaa sekä keväisempää.

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)