21. tammikuuta 2016

KAUHUSKENAARIOITA

Postausta ei ole muutamaan päivään kuulunut. Syy on se, että olin monta päivää todella väsynyt, uupunut ja kyllästynyt väsymykseen. Syy uupumukseen taasen oli kärhämä perheenjäsenten kesken. Loukkaannuin eräästä turhasta asiasta, mutta hoitokokouksessa saimme asiat selvitettyä. Olin ostanut äidille ihanan ja pehmeän lammas-yöpaidan, ja äiti meinasi purskahtaa itkuun. Halasimme pitkään, ja olin jo vähän paremmalla mielellä. Illalla kävimme omahoitajani kanssa salilla ja tyttöjen kanssa saunassa, fiilis oli taas loistava. Otan todella paljon vaikutteita vointiini ulkoisista asioista, joka on pidemmän päälle aika raskasta.

Väsyneenä ja hieman masentuneena aloin jo pohtimaan kaikkia kauhuskenaarioita osastolle joutumisesta ja muista sekä itkin paljon. Onneksi se on jo ohi. Hyvin mennyt hoitokokous pelasti tämän viikon.

Huomenna taas mummun luo! Pitkästä aikaa. On ihanaa nähdä kavereitakin, jotka asuvat lähellä mummua. Ihanaa päivänjatkoa kaikille! Huomenna alkaa viikonloppu, saa rauhoittua. Pitäkää hauskaa. ♥

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että kokous pelasti viikkosi, eikä jäänyt ikävä fiilis :) Ja hyvää alkavaa viikonloppua sullekin! ♥

  VastaaPoista
 2. Hei sinä! Sait uuden lukijan. Kahlaan koko blogin kaikki postaukset läpi heti kun ehdin :)

  Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Oli pakko liittyä lukijaksi, kun pystyy itsekkin samaistumaan todella hyvin teksteihin! Teksti oli todella sujuvaa lukia, mutta kaipaisin väh. yhtä kuvaa per postaus. Ihanaa kun saa asiat noinkin hyvin sovittua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja kuvien vähyyttä tosiaan pahoittelen, ei tule paljoa kuvailtua enkä viitsi laittomasti laittaa kuvia blogiini. Ja blogini on pääasiassa tekstiblogi :-) Ja niinpä, heti putosi taakka harteilta.

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)