3. tammikuuta 2016

MUUTOS ON MAHDOLLISTA

Välillä jollakin tapaa häpeän vanhoja tekstejäni. Häpeän menneisyyttäni. Olen tavallaan aloittanut uudelta pöydältä koko elämäni, minun on täytynyt opetella elämään uudelleen. Olen hieman kahden vaiheilla: poistaako vanhat tekstit vaiko ei. Kaikki "angsteimmat" tekisi mieli poistaa, mutta ne ovat minun menneisyyttäni! Ei ole mitään syytä hävetä, sillä vaikeuksien kautta minusta on tullut tämä, tämä Maria, joka pystyy jo painamaan täysillä. Uskomaton muutos.

En tiedä itsekään, miten tämä on tapahtunut. Asenteen muutos, lääkitys, läheisten tuki. Kuntoutumisyksikkö, koirani. Viimeisin jakso osastolla. Tauko koulusta, uudet ahdistuksenhallintakeinot. Loistavaa. Olen niin tyytyväinen.

Kaikki on mahdollista! Luvatkaa minulle yksi asia: uskokaa parempaan huomiseen. Se koittaa aina. Ihan aina. Miten itsetuhoisesta, vakavasti masentuneesta ja negatiivisesta tytöstä puhkesi esiin tälläinen elämästä nauttiva nuori nainen? Koska uskoin itseeni. Harppasin valoon.

22 kommenttia:

 1. Osaan samaistua tohon tekstiin niiiiiin hyvin! Ja oot todella vahva nuori nainen kun uskallat luottaa itseesi ja kannustat muita uskomaan parempaan huomiseen. Oot todella inspiroiva tyyppi! :)

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvin kirjoitettu, piristävä teksti ja nätti ulkoasu! Toi "Olet mahtava!" sivupalkissa on myös ihana. Kaikkea hyvää sulle ♥

  VastaaPoista
 3. Oot niin mahtava, sun fiiliksiä on kiva lukea ja niihin voi jopa välillä samaistua :)

  VastaaPoista
 4. Ihana teksti! Varsinkin tuo viimeinen kohta, niin ihanaa lukea että voit selvästi paljon paremmin! Kaikki on tosiaan mahdollista jos vain jaksaa taistella ja uskoa! Aikaa se
  Vie, mutta se palkitaan! Hurjasti tsemppiä, voi hyvin! :) <3

  VastaaPoista
 5. Oi, miten hienoa, että olo on parempi! Älä hävitä ainakaan vanhoja postauksia, vaikka haluaisitkin ne blogista poistaa. Vuosien päästä kaikkea tapahtunutta alkaa käsitellä uudestaan eri näkökulmasta, jolloin vanhojen tekstien olemassaolo on tärkeää. Ainakin näin mulle kävi kun selviydyin masennuksesta! Vaikken sua tunnekaan, pieni hymy välähti kasvoilleni. Olen onnellinen sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ♥ Kiitos kun nostit tämänkin puolen esiin vanhoista teksteistäni, en taidakaan poistaa niitä lopullisesti. Oi, ihana a, mahtavaa kuulla!

   Poista
 6. Ps. Iloitsin myös miten tunnisteissa "ahdistus" ja "hyvä olo" ovat yhtä suurella fontilla, eli niitä alkaa olla yhtä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten kiinnittänyt samaan huomiota! Se tsemppaa :3

   Poista
 7. Hienoa, että asiat ovat muuttuneen parempaan päin! Ihana tuo teksti kuvan alapuolella. <3 Muutenkin osaat kirjoittaa todella hyvin ja tunteikkaasti.

  VastaaPoista
 8. Kirjotat sairaan hyvin ja kauniisti :3

  VastaaPoista
 9. Olen seurannut tätä blogiasi jo aika kauan ja oli surullista lukea postauksiasi,joissa olit todella ahdistunut. Nyt on puolestaan mahtavaa lukea näitä postauksia ja huomata,miten olet muuttunut ja voit niin paljon paremmin. Näistä tulee itsekkin niin hyvälle tuulelle😊 Kaikkea hyvää sinulle,olet mahtava nuori nainen ❤Nauti elämästäsi,jokainen hetki on ainutlaatuinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kommentti! :-) Tulin kommentistasi hyvälle mielelle, olet uskomattoman ihana anonyymi! Samat sinulle :-)

   Poista
 10. Kirjotit jotenkin ihan super kauniisti! Voin jollain tavalla samastua tohon, että häpeää menneisyyttään ja mulla tulee jotenkin pakonomanen tarve saada selittää, että miksi oon joskus tehnyt niin ja näin.
  http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)