1. heinäkuuta 2016

ELÄMISEN ARVOISTA ELÄMÄÄ

Olen nauranut, nauttinut, elänyt... Negatiiviset asiat kuten paniikkikohtaukset tuntuvat niin pieniltä kaiken ilon keskellä. Paniikkikohtauksista selviän helposti, koko kohtaus alkuoireineen kestää vain vajaa vartin tätä nykyä. Ennen meni monta tuntia. Olen tyytyväinen edistymiseeni, hoitajatkin ovat. Kun parantuminen kunnolla alkaa, noususuunta on yleensä nopea. Näin kävi minunkin kohdallani - päälle puolessa vuodessa elämäni on muuttunut elämisen arvoiseksi. Olin ennen vuodenvaihdetta osastolla, ja nyt kovat suunnitelmat itsenäistymisestä, omasta kämpästä ja oikeasta elämästä.

Tällä hetkellä teen paljon hommia itsenäistymisen eteen. Omahoitajani kanssa teemme pian heräämisaikataulun, minulla on liian hyvät unenlahjat. Olen nyt jokusen yön saanut pitää kännykän huoneessani ja olen itse herännyt puhelimen herätykseen. Täytyy puhua lääkärin kanssa, että tämä käytäntö saisi jatkua.

Olen alkanut ostamaan tavaroita omaan kotiin, äitikin on projektissa mukana. Järkevöitän ostoksiani koko ajan. Sain esimerkiksi rippilahjaksi hieman rahaa, ostin niillä mikron. Sain kaksi lahjakorttia, toisella ostin keittiötarvikkeita ja toisella aion ostaa sähkövatkaimen. On ihanaa ajatella uutta omaa kämppää. Se jännittää, mutta tiedän syksyyn mennessä olevani valmis kyseiseen koitokseen. Jee!

Kesä on muutenkin alkanut hyvin. Joka päivälle on aktiviteettia, ei tule jämähdettyä vain neljän seinän sisälle. Olimme mökillä yksiköstä, se oli mahtavaa. Menimme sisälle rauhoittumaan vasta puolenyön jälkeen, normaalisti kun yksikössä menemme nukkumaan arkisin kymmeneltä.

Rakastan olla yksikössä. On tukea, seuraa, ihana oma huone, keskusta kivenheiton päässä.. Ja nämä ystävät ovat niin ihania. Täällä tutustuu uusiin ihmisiin helposti. En koskaan unohda kaikkea sitä hyvää, mitä kuntoutumisyksikkö on minulle antanut.

12 kommenttia:

  1. Kovasti tsemppiä itsenäistymiseen! Siinä on varmasti omat haasteensa, mutta takuulla kaiken sen arvoista. Eikä sen puoleen, deadlineenkin taitaa olla sen verran sopivasti aikaa, etteivät viimeiset hetket yksikössä taida onneksi olla vielä ihan juuri nyt käsillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On todellakin, niinpä! Ja tosiaan mulla on vielä monta kuukautta valmistautua kaikin puolin yksiköstä lähtemiseen! :-D

      Poista
  2. Ihanaa lukee et sulla menee hyvin! Siis tätä sun blogii on nii kiva seurata :)

    VastaaPoista
  3. ihana kuulla että sulla menee hyvin. ♥ kertoo susta ihmisenä tosi paljon, kun kerrot omasta tilastas avoimesti. oot tosi rohkea! :) ja mahtava (jos tarvitsit muistutuksen). :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain? :3 Ja oi kiitos! Hehe, sinäkin olet mahtava! ♥

      Poista
  4. Hienoa että kesä on alkanut hyvin!

    Itellä ei ollut kovin hyvä kesäkuu takana mutta jospa heinäkuu olisi parempi kuukausi :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Toivotaan näin, uusi kuukausi toivoa täynnä! :-D

      Poista
  5. Ihanaa, että olet onnellinen. Ansaitset kaiken hyvän, mitä maailmalla on antaa. <3

    www.onlystarsshine.blogspot.fi

    VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)