28. kesäkuuta 2015

SORTUMINEN JA SYÖMISASIAA

Olimme eilen yksikön kanssa syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja elokuvissa. Kiinalaisessa meni ihan pipariksi koko syöminen, ahmin minkä kerkesin. Ostin vielä karkkiakin ja energiajuoman lightina.

Kun pääsimme yksikköön elokuvan jälkeen, olo muuttui vielä tukalammaksi. Halusin eroon kaikesta mätöstä. Oksensin roskikseen. Vein heti roskapussin ulos isoon roskikseen. Pelkäsin, että oksentamisesta tulisi taas tapa. Menin itkien hoitajan luo, ja kesti ainakin puolitoista tuntia, että sain kerrottua asiani. Lopulta kirjoitin asiani paperille ja hoitaja rauhoitteli minua.

Tänään aamulla toinen hoitaja tivasi minulta, miksi oksensin. No mitäs luulet? Mutta niin, eihän tämän painoisella tytöllä voi olla syömisongelmia. (oikeastihan syömisongelmia voi olla minkä kokoisella vain!!!)

Syöminen on viime päivinä alkanut ahdistamaan minua entistä enemmän. Sääntöjä, kuria, lipsumisia, ahmimista, oksentamista, huonoa omatuntoa... En ymmärrä itseäni. Miksi taas?

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa pahalta, mutta onneksi et sentään jättänyt kertomatta tuosta hoitajalle. Uskon ja toivon, että onnistut vielä jättämään taaksesi nuo syömisongelmat. <3 Jos ei kasvotusten pysty puhumaan, niin silloin kannattaa todellakin kirjoittaa. Itse en joitain juttuja pysty kertomaan kasvotusten mt-yksikkökäynneillä, joten koen silloin tarpeelliseksi turvautua kirjoittamiseen. Tsemppiä ja hali. <3 Olet arvokas ja vahva ihminen.

  PS. Sulle on haaste mun blogissa: http://kadotettujaruusuja.blogspot.fi/2015/06/mina-en-tee.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... No, toivotaan. :3 Todellakin! Haleja sinnekin ihana, kiitos tsempeistä ♥

   Oi, menen kurkkaamaan!

   Poista
 2. Voi harmi. Toivottavasti noin ei käy jatkossa..

  Ja syömisongelmat eivät ole millään tavalla sidoksissa painoon. Niitä voi olla ihan jokaisella riippumatta siitä minkä kokoinen on.

  Toivottavasti tuleva viikko ois hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.

   Sitä minäkin. Hoitajat katsoivat minua vain katseella "lihava tyttö, kuvittelet vain kaiken"...

   Kiitos! Samaa sinnekin! ♥

   Poista
 3. Tosi harmillista kuulla. :( Mutta tsemppiä jatkoon, toivottavasti syömisen aiheuttama ahdistus alkaisi helpottaa. Muista, että olet kaunis juuri tuollaisena <3 ja niin vahva!

  VastaaPoista
 4. Tosi ikävää kuulla, että syöminen ahdistaa. :C Itsellänikin oli joskus ongelmia ahmimisen kanssa ja mulla kesti kauan, että opin syömään ihan rauhassa. Tuli just huono olo ja oksensin. On tosi hyvä, että kuitenkin puhuit tästä hoitajalle, mutta on tosi typerää asennoitua silleen ettei sinun painoisella ihmisillä voisi olla syömishäiriötä. :/

  Olen joskus aikasemminkin kommentoinut ja sanon uudestaan, että toivon sydämeni pohjasta, että joskus parannut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en mä asennoitunut niin. Kirjoitin, mitä hoitajani todennäköisesti ajatteli minusta. Anteeksi sekaannus. :-)

   Kiitos! :3

   Poista
 5. Tää sun blogi on tosi ihana ja autaa aina kun ite tulee ajatuksiin...
  haleja ja tsemppii ♥♥
  kaikki ihmiset on kauniita jotkut idiootit ei vaan osaa arvostaa sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! Mainiota. :-) Halit ja tsempit sinnekin! ♥ No niinpä!

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)