20. kesäkuuta 2015

HEI HEI MITÄ KUULUU


Elikkäs elikkäs, mitä minulle kuuluu?

No, fiilis on vaihdellut. Viime yönä otin tarvittavan Levozinin, sillä ahdisti yli rajojen eikä väsyttänyt. Välillä fiilis on loistava, se todellakin vaihtelee.

Olin torstaina tädilläni. Hänellä on hoidossa kaksi kauhukakaraa. Todella vilkkaita, sanavalmiita ja ilkeitä. Tämä vanhempi tyttö sanoi minua läskiksi ja lihavaksi. Menin ihan lukkoon ja aloin itkemään. Tuli ihan mieleen koulukiusaaminen. Aloin kuulla ääniä pääni sisällä. Kiusaajani. 

"Läski paska et ansaitse ruokaa!"

Terve osa minusta sanoo olla välittämästä rääväsuisesta mukulasta.  Sairas osa taasen sanoo, että lapsen suusta se totuus tulee, täytyy laihduttaa, ole syömättä... Terve osani tähän vastaa, että ihmisen täytyy syödä, vain syömällä laihtuu pysyvästi. Haluan kovasti uskoa tervettä puoltani!

24 kommenttia:

 1. sun blogias oon jo seuraillu tovin jos toisenkinn, tykkään! ja hei, sä oot just täydellinen sellasena kun oot, ja syömättä olemalla ei tosiaan voi laihtua, koska sitten kun syö pitkän ajan päästä, sitä saattaa syödä kaksinverroin.. mutta paljon tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Aww, kiitos. ♥ No niinpä! Tsemppihaleja sulle myös! :3

   Poista
 2. Sä et ole lihava, et tasan. Ja vaikka olisit, niin kenelläkään ei ole oikeus tulla sanomaan tuolla tavalla, ei sun keho kuulu kenellekään muulle kuin sulle, ei kenelläkään ole oikeutta kommentoida sitä. Muista syödä ja pitää itsestäsi huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on aika reilustikin ylipainoa, mutta en anna sen haitata. Niinpä! Muistan :3

   Poista
 3. Olet kaunis juuri tuollaisena, yritä olla ajattelematta lapsen kommenttia, he voivat olla todella töykeitä... kyllä, kokemusta on! :-D Tsemppiä, kuuntele tervettä osaasi, se puhuu asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oh dog, en siis ole yksin... Tsemppiä sinnekin! Kuuntelen. :-)

   Poista
 4. Muista, sä olet sä, just hyvä tommosena<3 Tsemppiä sulle, kaikki kääntyy ihan varmasti parempaan suuntaan!

  VastaaPoista
 5. Tuttua tuo, että fiilis vaihtelee. Mutta hienoa, että synkkien hetkien joukossa on myös niitä hyviäkin. Ei kaikki ole pelkkää synkkää ja mustaa loputtomiin, muista se! ♥

  Yritä uskoa tuota hyvää ja tervettä puolta itsestäsi. Olet hyvä ja arvokas ihminen! Sä olet hirmu vahva, olet selvinnyt jo paljosta. <3 Mä en antaisi lapsen kommentille hirveästi painoarvoa, koska ne ovat niin pieniä vielä, etteivät ymmärrä, miten voivat loukata sanomisillaan. Väärin on silti sanoa noin!

  Tsemii halin kera <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, totta! Aina löytyy valonpilkahdus, se täytyy muistaa. Jokaisella pilvellä on hopeareunus vai miten se meni.

   Yritän! Kiitos. ♥ En mäkään haluaisi, mutta mutta... Meni miten meni, en enää murehdi tuota lapsen kommenttia. Silloin se satutti.

   Samoin sinne! ♥

   Poista
 6. Sulla on tosi erilainen blogi kuin muilla mutta se on vain hyvä asia! Oon aiemmin lukenut sun blogia mutta sitten hukkasin osotteen, onneks löysin taas! Pääsen lukemaan lisää sun kuulumisia ja miten sulla on mennyt (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oi, no hyvä että löysit blogini taas, jos tätä raasua bloginalkua haluat lukea. :3

   Poista
 7. oot ihan mahtava!! löysin sun blogin sattumalta ja en kyllä osaa muuta sanoo kuin että oot ihan järjettömän vahva ihminen. Tuntuu hurjalta ajatella mitä oot joutunut käymään läpi, vielä enemmän se tuntuu itseä koskettavan kun oot mun kanssa saman ikäinen. Keep going, tsemppiä ihan sairaansikana ja ihanaa kesää sulle ! <3 :--) jään seurailemaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia kovasti! Ihan huippua kun saan näin ihania kommentteja. Rankkaa on mulla tosiaan ollut, mutta suunta on vain ylöspäin!

   Mahtavaa kesä sinullekin! ♥

   Poista
 8. Yritä uskoa että olet täydellinen just noin. Ja jos haluat laihduttaa tee se terveellisesti niin on TODELLA hyvä olo myös jälkeenpäin asenne ratkaisee, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän. Olen... sopiva? Normaali? Ihan okei? En tiedä. Huono en ole. Kiitos tsempistä!

   Poista
 9. Ihana blogi sulla! Tsemppii iha sikana <3

  VastaaPoista
 10. <3 jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään,mä lupaan olla tääl sua varten :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana Laura. ♥ Lupaan laittaa sulle aina viestiä jos tuntuu, että romahdan. :3

   Poista
 11. Löysin sun blogin ja jäinkin selaamaan sitä pidemmäksi aikaa. Tosi surullista lukee miten huonosti sulla on mennyt mut oon tosi ilonen et oot päässy eteenpäin ja paranet koko ajan lisää. Tsemppiä tosi paljon parantumiseen! :) Ja älä välitä ilkeistä kommenteista lapselta tai keneltäkään, oot hyvä just tollasena! Jään seuraamaan sun kirjotuksia. :)

  VastaaPoista
 12. Aika karmea kakara... Jäähylle joutaisi moinen rääväsuu! Jos ikinä olisin päästänyt suustani moista lapsena - tai nyt - niin olisin saanut kyllä kuulla kunniani! En nyt älä tässä puimaan mikä nykyajan lasten kasvatuksessa ja käytöstavoissa mättää, sen sijaan totean, että anna moisen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta saman tien ulos ilman seikkailuja siinä välillä ja kuuntele tervettä puolta, se nimittäin on täysin oikeassa :) ja mitä painoon noin yleensä tulee.. Ei ihmisen arvo tai onnellisuus ole kiloista kiinni vaan siitä kultaisesta sydämestä, joka sulta todellakin löytyy :)
  Hyviä vointeja toivottaa Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Joo, sama täällä. Sain kerran kuulla kyllä kunniani oikein kunnialla kun näytin keskaria äidilleni... :D Mutta en tiennyt mitä se tarkoittaa.

   Kyllä, pahat sanat saisivat mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

   Kauniisti sanottu. ♥

   Hyvää viikonloppua ja kaikkea hyvää sinulle!! :-)

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)