25. kesäkuuta 2015

ONNELLISUUTTA SÄRKÄNNIEMESSÄ

Päivä särkänniemessä. Vettä tuli taivaalta välillä kuin saavista kaatamalla, mutta pari tuntia aurinko paistoi. Ihmisiä ei ollut juuri ollenkaan, joten laitteisiin ei joutunut jonottamaan kertaakaan. Seura oli erinomaisen ihanaa.

Yksikön uusi tyttö vaikuttaa todella mukavalta. Hän näyttää huskylta. Vaaleansiniset silmät, luonnollisen ruskeat hulmuavat hiukset, kauniit pisamat... Todella kaunis tyttö. Hän jopa uskalsi Raxissa kysyä minulta, mistä mahdollisesti löytyisä kraanavettä. Ei löydetty.

Kuvia en ottanut sateen takia. Mutta muistot säilyvät pääni sisällä. Muistot onnesta.

8 kommenttia:

 1. Luin sun koko blogin läpi, enkä voi sanoa muuta kuin että sä olet ihan mieletön! Käyt ja oot käynyt hemmetin kovia läpi ja musta on niiiiiin hienoa lukea täältä sun blogista juttuja, mistä huomaa, että parempaan päin ollaan menossa :) Tsemppiä sulle ja muista, että sä olet arvokas ja välitetty ihminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! Kauniita sanoja. :-) Tsempit vastaanotettu!

   Poista
 2. Ihanan positiivinen postaus :) Itsekin oon ollut vähän huonommalla säällä särkenniemessä joskus vuosia sitten, ja se on ihanaa kun laitteisiin ei tarvitse jonottaa!! Sulla on myös ihana blogin tausta ja hyvä nimi blogilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :3 Jep, se on ihanaa! Jep, itsekin tykkään niistä. :-)

   Poista
 3. Voi miten ihanaa! Mä tein kesän alussa kesäbingon, jonka yhdessä ruudussa on Särkänniemi :) Haluan nauraa ja kiljua ja syödä jäätelöä! Se jos mikä on onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oi, no toivottavasti pääset Särkkikseen. Täysin totta. :-)

   Poista
 4. Luin muutamia postauksias ja oon kyllä onnellinen kuinka positiivisesti ja avoimesti osaat kirjoittaa vaikeistakin asioista! Sun blogi auttaa varmasti monia samanlaisissa tilainteissa olevia. Tsempit sulle ja ihanaa kesää :)

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kiitos! :-) Tsempit vastaanotettu & sitä samaa sinulle. ♥

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)