6. heinäkuuta 2017

HAAVEITA, ONNISTUMISIA JA ONNEA

Aikaa on taas vierähtänyt viime postauksesta. Asiat ovat edistyneet, pari kohtaa kuntoutussuunnitelmasta on käynyt toteen. Osaan nykyään käydä itsenäisesti apteekissa ilman paniikkia. Kauppareissutkin sujuvat hyvin. En edes vuosikaan sitten tajunnut, että kauppareissut ovat hankalia - minulle se hankaluus oli jo niin normaalia. Nyt voinnin kohetessa voin jo myöntää tuonkin asian.

Paniikkikohtauksia ei ole tullut juurikaan, viimeisimmistä harhoista varmaan viikko. Tämä lääkitys, olisiko se oikea? Uskoisin niin. En ole enää niin varautunut, pystyn elämään spontaanisti. Nähdä esimerkiksi ystäviä, kuten Husky-tyttöä ja eskariajoilta tuttua ystävääni. Olen myös siitä onnekas, että asun samassa talossa kahden tärkeän toverin kanssa. Ei naurua puutu tästä talosta! ;-)

Aika jännä sekin, että saatan hymyillä. Miksikö? Koska olen onnellinen. Elämä rullaa: ystäviä ympärillä, vakaa rahatilanne, perhe tukena... Ja olen vielä parantumassa. Kuntoutus on siis lähtenyt hyvin käyntiin, haaveissa oma koti. Ei vielä, mutta vielä joskus! Kouluakin harkitsen aloittavani vuoden päästä. Kyllä minä pystyn.
Tulin äsken mökiltä, otin paljon kuvia merestä ja kukkasista. Rakastan luontoa. Ja nyt on kuvia tänne blogiinkin, kuten huomaatte, täällä ei paljoa ole näkynyt itseotettuja kuvia.

Pitäkääpä ihmiset (toivottavasti) aurinkoinen viikonloppu. Minä menen huomenna katsomaan kissakummityttöäni, adiós!

12 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen bloggaus. Kaiken oman huonon keskellä mukava lukea tälläistä🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle. ♥ Toivottavasti huonot aikasi menisivät pois nopeasti, että pääset elämisen makuun!

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihanaa kuulla, että sulla menee paremmin!! <3 Saat olla kyllä itestäsi todella ylpeä. Onnea tulevaan ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että kaikki on hyvin ❤

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tässähän tämä! ^^ Mietin jos rustailisi postausta.

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)