25. huhtikuuta 2016

EI VALTAA HARHOILLE

Huh, tälläistä kuulumis/höpöttelypostausta ei olekaan vähään aikaan tullut. Olisikohan aika korjata se? Joten, mitä minulle kuuluu nyt?

Ensiksi voisin mainita harhat. Syksyllä yksiköstä muuttaminen pois on stressannut, ja luultavimmin sen takia olen ollut miltei päivittäin harhainen...

Eilenkin olin maalaamisen jälkeen valuttamassa vesivärivettä mukista viemäriin, ja kuulin juoksuaskeleita ja laahaamista. Olin pimeässä vessassa, jonne tuli valonkajaistus. Yhtäkkiä kaikki pimeni lopullisesti, ja kuulin Husky-tytön parkaisun. Katsoin peilistä, ja näin takanani ystäväni kuolleista nousseena. Tuli kylmähiki, ja juoksin ystäväni luokse. Siinä hän oli, täysin elävänä. Kaikki oli harhaa. Olin järkyttynyt ja peloissani, vaikka ei hänelle ollut mitään käynyt.

Muitakin harhoja on ollut, kuten valkoisia patsaita, tummia hahmoja ja silmiä pimeässä. Mutta minä taistelen harhojani vastaan, häädän ne pois. En saa antaa valtaa niille.

Kaikista päällimmäisenä ajatuksissani ovat kuitenkin iloiset asiat, kuten luova tekeminen, liikunta ja ystävät. Olemme hyvän tyttöjoukon kanssa käyneet iltaisin kuvailemassa ulkona, on aina ihan huippua nähdä auringonlasku, vaikka laskeehan se aurinko joka ilta. Vaaleanpunaisia pilviä, oranssi taivas, kirkkaat pilvet... Upeaa.
Olen muutenkin niin kiitollinen kavereilleni, ihan kaikesta. Eilen olin harhainen ja sekava, pysähtynyt ja tuijotteleva. Ystäväni tuli viereeni, halasi. Pieni ele, mutta olen kiitollinen. Hän vielä sanoi hoitajalle, ettei minulla ole kaikki hyvin. Sain tarvittavan lääkkeen ja lähdin tekemään muita asioita, kiinnitin huomion muuhun, ja tadaa, sain hyviä kokemuksia urheillessa.

Useasti muuten myös vedän syvään henkeä, ja ajattelen onnea tuovia asioita. Noina pieninä hetkinä koen olevani onnellinen. Ei siihen paljoa vaadita.

28 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitat ja toivottavasti pääset harhoistasi eroon<3:)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista hyvää tekstiä! Toivotaan että harhat hellittää ja pysyt vahvana, nauti pienistä ihanista asioista ja toteuta itseäs vaikkapa sitten luovilla jutuilla ja liikkumisella, vietä aikaa ystävien kanssa koska selkeesti he tekee hyvää sulle! ♥ Tsemppiä paljon!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Niinpä, täytyy etsiä elämästä ne ihanat asiat, ne, jotka tuottavat onnea. Kiitos vielä ihana! ♥

   Poista
 3. Vau...jotenkin noiden harhojen kuvaaminen pysäyttää, varsinkin kun juuri eilein illalla ennen nukkumaanmenoa mietin millaisia asioita pienenä kuulin kuumetokkurassa ja jotenkin pienesti pystyn samaistumaan näihin. Mutta ihana kuulla että olet löytänyt onnea ja positiivisuutta elämääsi!
  Blogin nimen perusteella oin valmistautunut kohtaamaan jotain mustaa ja synkkää, mutta tämähän on kaiken steroatypian vastakohta! Kaikkea hyvää sinulle, taidan jäädäkkin seuraamaan tätä aikomuksistani huolimatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai... Jep, kuumetokkurassa "terveetkin" saattavat kokea jotain tälläistä. Aika jännä. :o

   Niinpä! Positiivisuus kunniaan, eikö? ;-)

   Heh, jep, tämä nimi juontaa juurensa päälle vuoden takaisiin aikoihin, jolloin olin todella huonossa voinnissa. Mutta sana pirstaloitunut kuvaa psykoosia niin hyvin, etten halua tätä vaihtaa.

   Ja kiitos vielä! Sinullekin kaikkea hyvää toivottelen. ♥

   Poista
 4. Ja hei apua kysymys! Ootko kuinka kirja-ihmisiä? Sen niminen kirja kuin Nancy, oletko lukenut? (Elokuvana se taitaa olla Sid&Nancy).
  Kertoo siis skitsofreniaa sairastavasta tytöstä joka päätyi käyttämään huumeita ja deittailemaan Sex Pistolsin Sid Viciousia.
  Tosi mielenkiintoinen jos yhtään kiinostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää juurikaan lue kirjoja, mutta tuo ehdottamasi kirja kyllä herätti mielenkiintoni! Täytyypi selvittää, mistä saisin kyseisen opuksen käsiini. :-)

   Poista
 5. Sulla on todella mielenkiintoinen tyyli kirjoittaa :). Tsemppiä tulevaan ♥

  VastaaPoista
 6. Ystävät ovat parhautta, heistä saa aina tarvittaessa voimaa :) Onneksi sinultakin löytyy noin ihania ystäviä, iso tsemppihali sinulle ja mahtavaa kevättä ja kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja kiitos sekä samoin sinullekin Eeva. :-)

   Poista
 7. Osaat kirjoittaa ja pukea hyvin sanoiksi ne vaikeatkin asiat ja aivan ihana tuo pilvikuva, kuvaat tosi hyvin! Ihana kuulla, että osaat ja olet löytänyt päivistä myös niitä positiivisia asioita ja ne ovat auttaneet ja tuoneet paremman olon :) Ja aivan ihana kuulla, että sulla on noin mahtavia ystäviä jotka välittää ja huolehtii ja joiden kanssa on kiva harrastaa. Lämmin tsemppihali sulle ihana! <3 :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Heidi, paljon kiitoksia!! ♥ Ihana kommentti. :-) Halit!

   Poista
 8. Kirjoitat riipaisevan kauniisti sinulle ajankohtaisesta asiasta, toivottavasti pääset eroon noista harhoista!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti pääset eroon harhoista... Auringonlaskut on parhautta, vaikka laskeehan se aurinko joka ilta, mutta silti se on niin ihanaa katseltavaa. :-) Tsemppiä sulle!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :-) Heh, niinpä! Auringonlaskut = rakkautta. ♥ Kiitos!

   Poista
 10. Hirmuisesti tsemppiä, itsellänikin välillä harhoja mun kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairausjaksoissa ja sen on kyllä todella rankkaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! ♥ Uskon kyllä.. Tsemppihalit sinulle!

   Poista
 11. Ihana ystävä sulla! ♥ Itsekin tekisin sulle samoin jos voisin, joten *kaukohali*. Mitä harhoihin tulee, niin toivottavasti pääset eroon niistä. Kuulostaa nimittäin aika hurjalle... Itse kun olen pienestä asti pelännyt tietoisesti sitä että näkisin harhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä! Ja aww, kiitos, *hali*!

   Niinpä. Harhat ovat niin voimaa vieviä, ei ihme että niitä saattaa pelätä!

   Poista
 12. Kirjotat tosi mielenkiintoista tekstiä! Toivottavasti pääset harhoista eroon ja tsemppiä sulle ihan super paljon! ♥

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Voi että, harhat ovat ihan kamalia! Tsemppejä <3

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)