7. syyskuuta 2015

KOULUSTA JA MUUTA SHAISSEA

Huomaatte varmaan kuinka mestari olen keksimään otsikoita...

Lääkäri oli antanut käskyn miettiä koulua. Onko liian raskasta, stressaako, tuleeko psykoosioireita. On raskasta, stressaa ja on psykoosioireita. Tulimme hoitajan kanssa siihen tulokseen, että lopetan filosofian opiskelun. Opiskelen vielä silti historiaa ja opoa. Tuo opo oli hieman extempore-idea, mutta todella hyödyllinen aine. Historiaa opiskelen, sillä biologian opiskelu ei sopinutkaan kuvioihin.

Olen monia kertoja kertonut oksentelusta hoitajille, mutta nyt se on otettu tarkasteluun. Söin tänään kaksi ruisleipää ja korvapuustin, teki mieli oksentaa, mutta pysyin lujana! Menimme kauppaan entisen ihanan omahoitajani kanssa ja ahdistus hellitti. Ahdistus todellakin voi hellittää oksentamatta. Ravitsemusterapia-aika on luultavasti lähiaikoina, raportoin siitä teille sitten myöhemmin... :-D
Kuva löytyi googlettamalla, täältä.

Olin pitkän aikaa viiltelemättä, kaduttaa kun menin viiltämään uudestaan. No, nyt täytyy yrittää rikkoa ennätyksiä! Kaikki järjestyy. :-)

11 kommenttia:

 1. Päivä kerrallaan, älä murehdi huomista♥

  VastaaPoista
 2. ahdistusta minullakin oli yhteen väliin melko kauankin.. se johtui parin ihmisen kuolemasta, erosta poikaystävään ja muuhun ikävään mitkä tapahtui liian nopeasti lyhyen ajan sisällä.. nämä asiat tapahtui syksyllä mutta jo seuraana keväänä löysin uuden poikaystävän, valmistuin ammattikoulusta ja sain töitä niin olen voinut sen jälkeen paremmin kuin hyvin! toki ystävät auttoivat ahdistuksen aikana, heitä ei pidä unohtaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun jaoit tämän!! Antaa toivoa. :-) Kiitos ♥ Voimia sulle!

   Poista
 3. Hyvä valinta tuo opo, siitä on varmaan apua jos elämän suunta on hiukan hukassa! Onneksi saat myös tukea oksennusfiiliksiin, niin pitääkin olla :)

  VastaaPoista
 4. Hei. Löysin vasta blogisi. :)

  Jos vaan pystyt, kehotan todella miettimään muita ahdistuksen hallintakeinoja kuin oksentelu, ihan tosi. -On omakohtaista kokemusta. Voin kertoa ettei ole kovin kivaa kun hammaslääkäriin on mennyt tuhansia (-vaikka käyn julkisella), ja jatkuvasti on kipuja ja täytyy "asua" hammaslääkärissä. Paljon on paikattu, juurihoidettu, leikattu, poistettu, jn jn. Ja todennäköistä on että menetän omat hampaani (ne mitä vielä on jäljellä) ja joudun ottamaan hammasproteesin. Ja ei ollut vitsi.

  Toivon todella että sulle ei käy samoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vouu... Antaa motivaatiota olla tuhoamatta itseään. Kiitos! ♥

   Poista
 5. Hö. Kirjoitin sulle pitkän jutun -ja onnistuin sen hävittämään. 😭

  Sitä vain, et jos pystyisit jotenkin hoitajille - jotka ovat sua varten- avaamaan tilannettasi, niin voisivat osata paremmin auttaa. Puhu/kirjoita/piirrä/ pyydä kuuntelemaan joku valitsemasi biisi?

  Ymmärsin kirjoituksistasi että asut "kuntiksella"? Aattelin et sekin voi auttaa että jos sul on tosihuono-olo, niin sovi vaikka hoitajien kanssa että laitat silloin vaikka jonkun tietyn korun tai rannenauhan itsellesi? Siitä näkisivät ettet voi hyvin, ja siihen voitais puuttua? <3

  Toivon niin ettet sais hankittua fyysisiä ongelmia kaiken lisäksi.

  Mä oon aikuinen, mut ei se näitä juttuja muuta.

  Ja kun oon lukenut juttujas niin mä en kyllä lainkaan epäile etteikö sust kuules olis vaik mihin!!!!! Sinusta on! Oot älykäs ja kaunis fiksu.
  Matkalla voi olla kiviä, mut sinä kiipeät niidenkin yli.

  T: Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa oletpas ihana ♥ Kiitos kaikista kauniista sanoistasi. Hyvä vinkki toi koru-juttu! Ihanaa kun kommentoit.

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)