30. lokakuuta 2015

LOMALLA TAAS OSASTOELÄMÄSTÄ...

...ja tällä kertaa hieman pidemmällä lomalla. Sain kolmen yön loman! Ihmeellistä, sillä olen saanut monia paniikkikohtauksia ja ollut ahdistunut. Mutta olen saanut ne hallintaan, osaan nykyään jotenkuten rauhoitella itseäni hengityksellä. En ole ottanut edes tarvittavia lääkkeitä, mikä on mielestäni iso saavutus. Suurempi saavutus on se, etten ole ollut seurantahuoneessa, tarkkailussa saatika lepareissa tai eristyksessä tällä jaksolla kertaakaan!

Olen tällä hetkellä mummolassa A:n kanssa, olemme herkutelleet hieman ja nyt juttelemme, luukutamme ihania biisejä ja olemme koneillamme. Menen nyt nauttimaan ystäväni seurasta, näkemisiin!

6 kommenttia:

 1. Löysin tämän blogin eilen, ja hurmaannuin täysin. Vaikutat aivan ihanalta, tilanteeseen nähden äärettömän valoisalta ja kaikin puolin älykkäältä nuorelta naiselta. Pidän siitä, miten kerrot avoimesti tunteistasi vaikka ne ovatkin vuoristorataa, ja erityisesti ihanaa on, miten nouset jokaisen notkahduksen jälkeen takaisin positiivisuuden ja ymmärryksen puolelle :) Sairauden taakka on raskas ja se saakin tuntua pahalta, mutta se sairaus et ole sinä, ja sulla on voimaa triplasti muihin tyttöihin verrattuna. Toivon ja uskonkin, että sun kaltaiselle tytölle on vielä luvassa kauniita, hyviä asioita elämässä.

  Voimia ja paljon valoa ihanaan syksyyn <3 olet upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, aivan ihana kommentti, ihana anonyymi!! ♥ Olen niin otettu. Todella kauniisti sanottu. :-) Kiitoksia!

   Joulunodotusta! :-)

   Poista
 2. Ihana kuulla että menee olosuhteisiin nähden tosi hyvin ♥ Hauskaa lomaa teille kummallekin ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla että voit jo paremmin ja olet edistynyt❤

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)