18. maaliskuuta 2016

AJATUSJUOKSUA UNELMISTA

Postauksesta, jota nyt luette, on mainittu tässä tekstissäni. Tulossa siis settiä, josta ei saa mitään irti, mutta joka kuitenkin jäi vaivaamaan minua.

Välillä sitä miettii elämän tarkoitusta, päämääriä, saavutettuja asioita, unelmia... Tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Hakee sitä minun paikkaani tässä maailmassa, jossa on lukemattomia mahdollisuuksia.

Sitä saattaa miettiä, että mikä on elämäni tarkoitus. Onko se löytää elämälle tarkoitus? Mikä asia auttaa tarkoituksen löytämisessä? Menisinkö niitä kohden? Miten tästä enää saa mitään selvää? Onko elämän tarkoituskin noin terminä hieman vanhanaikainen ja turha? Riippuu täysin ihmisestä.
Entä sitten päämäärät? Päämääräni ovat tällä hetkellä autokoulu, koulutus, tukiasuntoon muuttaminen ja oma kämppä. Sen pidemmälle en osaa ajatella. Sumuista, hämärää, tuskaa, hikikarpalot otsalla.

Hankalaa, utopistista. Kaikki on niin... Sekavaa. Joo, sekavaa. Miksi edes kirjoitan, tuskin kukaan saa tästä aivopieruisesta tekstistä mitään irti. Voitte toki kirjoittaa omista unelmistanne ja päämääristänne, jos haluatte. Vaikka anonyyminä, olisi kiva lukea.

6 kommenttia:

 1. Hienoa että pystyt kuitenkin noin pitkälle ajattelemaan, vaikket pitemmälle näekään :)

  VastaaPoista
 2. Tasapaino elämässä, ahdistuksesta eroon pääseminen, stressistä eroon pääseminen, liian suorittamisen lopettaminen, hyvän YO-todistuksen saaminen, ravitsemustiedekuntaan pääseminen, vaatekaapin uudistaminen ja niskajumien taltuttaminen. Tässä muutamia mun unelmia. Osa ajankohtasempia kun toiset.

  Sulla on kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mahtavia unelmia! Tasapaino olisi jees, samoin ahdistuksen ja stressin taltuttaminen. Kiitos kommentoinnistasi ^^

   Ja kiitos Veera! ♥

   Poista
 3. Tuossahan on jo vaikka kuinka paljon päämääriä joita tavoitella. Ei moni tiedä tuonkaan vertaa, esim. koulutus on oikeasti tosi iso juttu. :) Toki unelmia ja päämääriä on hyvä olla mutta ei elämäänsä tarvitse aina niin tarkasti suunnitella hurjan pitkälle, tai tuntea oloansa jotenkin huonoksi jos ei tiedä mitä 10 vuoden päästä tapahtuu.
  Joskus on hyvä mennä vain päivä kerrallaan.

  Tsemppihalaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan hurjan tsemppaavasta kommentista, olet mahtava! :-) Päivä kerrallaan tosiaan. Halaukset sinne takaisin! ♥

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)