22. maaliskuuta 2016

KUN ELÄMÄSSÄ ALKAA TUNTEMAAN KAUNEUDEN

Ennen katsoin lempparikukkiani - ruusuja, ja ajattelin niiden olevan kauniita, mutta ei enempää. Nykyään tunnen niiden kauneuden, haistan kukkaisen tuoksun, kosketan sileää terälehteä ja nautin ruususta täysin siemauksin. Noin esimerkkinä.

Pystyn nauttimaan. Pystyn kokemaan kauneuden. Pystyn elämään, tuntemaan. Jännä, miten siitä kolmen vuoden takaisesta Mariasta on kasvanut jo melkein nainen - joka pystyy nauttimaan elämästä. Olen selättänyt pahimmat ajat kiitettävästi ja uskon, että jonain päivänä olen täysin parantunut. Tuntuu niin hyvältä.

Antakaa itsellenne mahdollisuus. Ottakaa se harppaus lähemmäs valoa, vaikka se tuntuu vieraalta, utuiselta ja uudelta. Se harppaus oli elämäni paras päätös.

Sitä sanotaan, että oikeasti kukaan ei halua kuolla, halutaan vain alkaa elämään. Jokaisella on varmasti oma näkemys asiasta, mutta minun kohdallani se on osoittautunut todeksi.

Uskon teihin.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa luettavaa ♥ Sai oikeasti ajattelemaan, että ehkä se OIKEASTI onkin niin, että ei halua kuolla, vaan alkaa elämään kunnolla... Se vaan tuntuu niin hankalalta ymmärtää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Adolfiina! ♥ Ehkä on, ehkä ei, minun kohdallani se osottautui oikeaksi. Se on pirun vaikeaa ymmärtää ja vaatii paljon ponnisteluja ja ehkä halua parantua.

   Poista
 2. Itse olen kuullut sellaisen sanonnan että jokaisella ihmisellä on kaksi elämää ja toinen niistä alkaa silloin kun ihminen tajuaa että niitä on oikeasti vain yksi.

  Ihanaa kuulla että elämä alkaa pikkuhiljaa voittaa ja voit nauttia siitä. Sen sinä totisesti ansaitset, kaiken sen vaikean ja kipeän jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mikä sanonta! Täytyykin pohtia vielä tänään tuota. Kiitos maininnasta!

   Oi, kiitos! ♥ Halit!

   Poista
 3. Ihana postaus ♥ Ai että, tuli ihan itellekin hyvä mieli! Upeaa, että sä tunnet elämän kauneuden - nythän on ihan oikea aikakin ruveta nauttimaan siitä, kun luonto ja kevät heräävät ja voimistuvat kaiken aikaa! Sitten on paljon asioita, joista nauttia. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iki-ihana Jenni! Kiva kuulla. :-) Jep, kevät on mullistavaa aikaa. Kiitos kommentistasi. ♥

   Poista
 4. Ihana kuulla että elämä alkaa voittaa! :) Tää sun blogi on muutenkin todella avoin, mikä on musta tosi positiivinen juttu! :)
  Aurinkoista kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Henna ihanasta tavastasi esittää asiasi :3 Mainiota kevättä sinne! ♥

   Poista
 5. Wau! En mä muuta osaa sanoa, oot ihan mieletön kirjoittaja! :)

  - Aino

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)