11. huhtikuuta 2015

KEVÄISIÄ PÖLINÖITÄ

Minusta ei ole kuulunut paljoakaan viime aikoina, pahoitteluni.

Mutta! Aloitin iltalukion! Pari päivää sitten olin ensimmäisellä kunnon tunnilla. Iltalukiossa on todellakin erilaista verrattuna entisiin kouluihini. Otin yhden lukioon valmentavan kurssin, englannin. Englanti siksi, että olen hyvä siinä. Minun täytyy himmata tahtia, en voi ottaa montaa kurssia samaan aikaan, minulla on hoitajani mukaan "stressiallergia", ja se johtuu ihan psykoosista.

Kyllä opiskelu taas maistuu pitkän tauon jälkeen. Tai no kävinhän minä ammattistarttia kaksi päivää, ja jouduin suljetulle osastolle. Ja suljetulla kävin ehkä kuukauden sairaalakoulua. Toivottavasti en romahda, haluan tosissani saada elämäni raiteilleen, opiskella ja elää.

Muuta en juurikaan ole tehnyt viime aikoina. Yksikössä olemme suunnitelleet kesän toimintoja, odotan innolla niitä kaikkia! Pyöräilyä, Särkänniemeä, shoppailua, urheilua, ratsastusta... Jes! Viime kesän olinkin suljetulla, ei tullut tehtyä juuri mitään. Ikävää. Suljetulle en halua enää koskaan joutua.

Lääkkeissäni on tehty muutoksia. Otan Levozinin nyt joka ilta, 25mg. Tämä muutos tehtiin, ettei minua ahdistaisi jatkuvasti... Jos tämä ei auta, nostetaan ehkä Zyprexankin annosta. Olen nyt unohtanut ottaa Levozinin kokonaan, mutta täytyy laittaa muistutus.
Keväiset terveiset vanhalta herraltakin!
Ei minulla muuta asiaa ollutkaan, mutta tulin ilmoittamaan, että hengissä ollaan! :-)

16 kommenttia:

 1. Jee kivaa kuulla sinusta :) Onnea iltalukion aloittamisesta! On myös tärkeää, kun sanot suoraan haluavasi ELÄÄ. Se on oikeasti iso asia ihmiseltä, joka on käynyt noin lähellä kuolemaa kuin sinä. Muista pitää itsestäsi huoli, ettei tule romahdusta. Silti on tosi hyvä, että alat päästä elämässä eteenpäin. Hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
 2. kiva, että oot taas saanut aloitettua opiskelun! Ja ihana tuo koiruus ♥ :-)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana koiruus! Tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Kun aloittaa lukemisen, niin sen lukee mieluusti loppuun asti kun ei tylsisty. Voisinkin ihan lukijaksi tässä liittyä, niin usein täällä käyn lukemassa postauksia :)

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, että olet päässyt aloittamaan iltalukion! Moinen tekee varmasti hyvää :) Tsemppiä hei matkaan, toivottavasti kevääsi sekä myös kesäsi tulee olemaan onnistumisia ja hauskoja hetkiä täynnä :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ihan hurjasti tuon iltalukion kanssa! Toivottavasti kaikki pysyy raiteillaan, ja kohtahan se kesäkin jo kolkuttelee ovella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Ja niimpä, kesää odottaen... :-)

   Poista
 6. Ihan mieletöntä, että aloitit iltalukion! Paljon tsemppiä sinnekin ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kuulla kuinka sinulla käy hyvin! <3 Oon yhtäkkiä ihan kamalan ylpeä ku sanoit aloittavasti iltalukion ja tekstistä oikeen tulee esille kuinka päättäväinen oot elämä raiteille-asian suhteen ja muutenkin semmonen positiivinen olo! :3 Tsemppiä ja haleja ♥ Oot rakas ♥

  VastaaPoista
 8. Hyvä että tuntuu menevän hyvin! Tosiaan joskus pitää ottaa vähän rauhallisemmin, mutta on kuitenkin tärkeetä tehä jotain ja pitää mieli virkeänä - sopivissa määrin. Tsempit! ♥

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)