3. huhtikuuta 2015

LIIKAA KOKISTA JA VIILTELYSTÄ

Monia litroja kokista. Maradonan ja vanhojen hittien kuuntelemista. Parvekkeella hengailua. Perseilyä chatrouletissa. Skypepuheluja. Sipsejä, pullaa, kaakaota... Näistä lomani on tähän mennessä koostunut.

Ja tietenkin paljon naurua A:n ja M:n kanssa! Saatiin taas uusia insideläppiä. Olen mummullani, ja A sekä M tulivat yökylään tänne. Yleensä kokoonnutaan A:n luona, mutta nyt hänen äitinsä oli sitä vastaan. No, hauskaa ainakin oli!

Mummulassa on kyllä paras tapa viettää lomia! Rakastan olla täällä, ja kun näkee vanhoja tuttuja niin mieli kohentuu. Nyt on hyvä fiilis. Toivottavasti tämä kestää. Kuitenkin yksikössä romahdan.

Tänään on vähän oksettanut, luultavasti sen takia, että unohdin aamulla ottaa lääkkeet.

Jostakin syystä minulla on jatkuvasti mielessä viiltely. En aio siihen tapaan enää sortua, mutta tiedättehän, vanhat tavat ovat pinttyneet mieleen ja sieltä se välillä putkahtaa esiin. Ja ei, älkää pelätkö, en aio satuttaa itseäni! Varsinkin äiti pettyisi minuun. Joo joo, en elä toisten ihmisten ehdoilla, mutta kesällä haluan pitää toppeja hyvillä mielin ilman tuoreita arpia! Olenpa ulkonäkökeskeinen... Okei, ei ulkonäkö ole ainoa syy viiltelemättömyyteeni. Haluan olla vahvempi kuin terä. Terä ei hallitse minua. Ei enää. Ja toivottavasti ei enää koskaan.

Pääsiäisiä! :-)

10 kommenttia:

 1. Tykästyin tähän sun blogiis todella! Kirjoitat mun mielestä hirmu kivasti ja vaikutat upealta persoonalta! :-) Mukavaa kevättä & tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 2. Hirmu söpö blogi sulla :3 Ihanaa että on tuollaisia ystäviä ♥ voimaa ja tsemppiä sulle ! :3

  VastaaPoista
 3. Hei mulla blogissa uus postaus, kuulisin siitä mielelläni sun mielipiteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vastaukset tulee nyt vähän myöhässä, anteeksi. Mutta joo, menen lukemaan postauksesi! :-)

   Poista
 4. Vaikutat kyllä tosi mukavallta ihmiseltä! Tsemppiä multakin ja hyvää pääsiäistä ♥

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin eli vaikutat mukavalta ja myöskin vahvalta persoonalta. Voi, mummola on ehkä maailman paras paikka ♥

  T. Tanja- http://pinksunsparkle.blogspot.fi

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)