30. joulukuuta 2015

JOULUA, PUUHAILUA JA ELÄKETTÄ

Viime aikoina ei ole oikein ollut aikaa kirjoittaa blogia ja tietokoneeni on kotona, joten tämä postaus tulee hieman myöhässä. Pahoitteluni!

Joulu tuli ja meni. Aika meni rattoisasti ja oikeasti nautin olostani, mutta silti sain kaksi ahdistuskohtausta. Ensimmäisellä kerralla soitin äidin luokseni ja tilanne meni sillä ohi. Toisella kerralla sain kohtauksen aamuyöllä, enkä millään hennonnut herättää äitiä, kun hän oli niin väsynyt tästä jouluhulinasta. Makasin sängyssä itkien, rauhoitin itseni ja hengitykseni,  paha olo meni pois. Olen enemmän kuin tyytyväinen nykyisiin ahdistuksenhallintakeinoihini.

Olen myös puuhaillut kaikkea mukavaa: sunnuntain ja maanantain välisen yön olin ystävieni kanssa hotellissa ja shoppailemassa. Eilen käväisimme elokuvissa katsomassa uusimman Star Warsin ja tänään kylpylässä Edenissä! Ihan huippuja muistoja! :-)

Muuten, sieltä Kelasta tuli paperit. Olen nyt kuntoutustuella (ent. määräaikainen työkyvyttömyyseläke). Eli terve, eläkeläinen täällä! Ainakin on aikaa keskittyä täysillä kuntoutumiseen ja elämästä nauttimiseen. Hoitajatkin kehuivat tänään, että loistan onnesta. Tuli hyvä mieli.

Mahtavaa illanjatkoa!

16 kommenttia:

 1. voisitko kertoa lisää ahdistuksenhallintakeinoistasi? olisi kiva tietää sillä itsellä vähän ongelmia :(( mutta mukavalta kuullostaa, pidä hauskaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras mielestäni on ottaa käsiin jääpalat ja puristaa niitä. Toinen tehokas on laittaa jääkylmää vettä lavuaariin ja upottaa kädet sinne. Ahdistus saa näin häiritsevän tekijän :-) Häiritsevä tekijä voi olla myös oikein raskaan musiikin kuunteleminen, lenkkeily tai kirjoittaminen tms!

   Poista
  2. Nyt syttyi lamppu minulla miksi tyttäreni kylmettää käsiään! On ollut ihana seurata realistista blogiasi, lisää ymmärrystäni ja vahvistaa uskoa parempaan kun seuraan sivusta tyttäreni taistelua. Tsemppiä ja runsaasti onnenhippuja Sinulle!

   Poista
  3. Oi ihana kuulla Ulla, että teksteistäni on hyötyä :-) Paljon voimia teille ♥

   Poista
 2. Ihana tää vaaleanpunainen tausta täällä blogissa! :) Onneksi sulla on ahdistuskohtausten lisäksi ollut kaikkea mukavaa ja positiivistakin! Kerrot asioita ihanan avoimesti ja täältä luulisin monen saavan apua ja tukea myös. Saat mut hymyilemään aina kun luen täältä, että sulle kuuluu hyvää! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sulla on todella mielenkiintoinen blogi ja kirjoitat kiinnostavasti! Sait musta uuden lukijan :) Hyvää Uutta Vuotta 2016!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ulkoasu sun blogilla!:)

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi nyt. Todella kiva ulkoasu sinulla. Luin vähän postauksiasi, ja mukava että olet voinut paremmin. :)
  http://sannajahepat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Loistavaa, että oot nyt oppinu hallitsemaan ahdistuskohtaukset paremmin! Hyvää uuttavuotta ja illanjatkoa! <3

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kiva blogi. Kiva, että sulla menee paremmin :)

  http://senjamavie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, parempi fiilis on aika kivempi :D

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)