1. tammikuuta 2016

UUDEN ALUN ILLUUSIO JA SULJETUSTA OSASTOSTA

Tuleekohan vuodesta 2016 ikimuistoinen? Toivottavasti tulee. Voi kuinka toivon, että vuoden päästä olisin taas hieman terveempi. Hyvin mahdollista. Osastoreissuja saattaa tulla, mutta jos tähän tahtiin vointi menee eteenpäin, veikkaisin, että tämänsyksyinen jakso osastolla oli viimeinen. Viimeinen. Miettikää. Ei enää koskaan.

Viimeisin osastoreissuni muutti radikaalisti mielikuvaani suljetusta osastosta. Olin siellä silloin niin paljon paremmassa kunnossa kuin neljä ensimmäistä jaksoani. Ja olin päättänyt muuttaa asennettani: osasto ei ole helvetti, vaan siellä on ihmisiä oikeasti auttamassa sinua. Tämäkin on tosin todella osastokohtaista, olen kuullut myös paljon negatiivisuutta muista osastoista. En ota asiaan kuitenkaan tämän enempää kantaa, sillä itselläni on melkein vain neutraaleja muistoja.

Oletko sinä "osastokammoinen", mutta osastoreissuja tulee ja menee? Tee uudenvuodenlupaus! Lupaa itsellesi, ettet kammoksu enää osastoja.

Uusi vuosi aiheuttaa vähän sellaista uuden alun illuusiota. Voit silti luvata itsellesi myös lopettavasi vaikka tupakanpolton tai muun huonon tavan. Liikenisikö jokaiselta kuukaudelta vaikka 10€ säästöön, ja vuoden lopussa ostaisit vaikka hienon kellon? Lupaa itsellesi mitä vain! Lupauksiin itsellesi ei kyllä tarvita uuttavuotta, vaan voit vaikka keskellä kesää luvata itsellesi, että teet kaikkesi  olla vertailematta itseäsi muihin.

Päät pystyyn lukijat, ja mitä mahtavinta uuttavuotta! ♥

24 kommenttia:

 1. Ihanaa Maria, ei enää koskan osastolle<3 Tsemppiä, vietä hieno vuosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :-) Niinpä, toivottavasti pysyn niin hyvässä kunnossa, ettei osastolle olisi tarvetta. Kiitos ja samoin, hyvää vuotta 2016 sinulle anonyymi!

   Poista
 2. Vaikutat ihanalta ja rohkealta ihmiseltä.

  Oli vaan pakko tulla sanomaan toi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aws, kiitos sinulle kuka ikinä oletkaan ♥ Piristi :-)

   Poista
 3. Voi Maria, en (edelleenkään) tunne sua, mutta toivon todellakin sydämeni pohjasta, että sun tästä vuodesta tulee mahtava ja unohtumaton. Sä ansaitset hyviä asioita sun elämääsi!

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitoksia ja pusuja sinne niin paljon!! ♥

   Poista
 4. Mäkin toivon että taas ensi vuonna olen edennyt parantumisessa :) Ihan mahtavaa jos osastoreissut vähenee ja lopulta ei tarvii niitä enää ollenkaan! Mäkin oon nyt miettinyt että jos joudun joskus osastolle, tajuan ottaa siitä kaiken hyödyn irti ja puhua pahasta olosta enkä suhtautua heti negatiivisesti hoitoon. Mahtavaa että sä teet niin paljon töitä sun parantumisen eteen! Hei ja loistavasti sanottu että lupauksia voi tehdä muulloinkin kun uutena vuotena! Kaikkea hyvää sun uuteen vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, fiksu ja valloittava kaimani ♥ Puhut niin asiaa!

   Joo, teen nyt kaikkeni parantuakseni tästä psykoosisairaudesta... :D Kaikkea hyvää sinullekin! ♥

   Poista
 5. Ihana teksti ja ihan mahtavaa, että olet taas edennyt parantumisessasi! Otin itselleni tavoitteeksi olla 100 päivää karkkilakossa uudesta vuodesta lähtien ja päätin kerrankin pitää tästä haasteesta kiinni. Ehkä karkkilakon päätyttyä ostan itselleni uuden kellon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ♥ Hieno tavoite! Ooh, kello, kelpaisi tännekin ;-)

   Poista
 6. Hyvää uuttavuotta, toivottavasti tarvitsee käydä vähemmän osastolla ja toivottavasti tänä vuonna paranet edes vähän♥ VOIMIA!

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa uutta vuotta sulle ja hyvää vointia!! :)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja toivon mukaan parantavaa vuotta sulle! <3 On upeeta miten pää pystyssä ja positiivisena lähet ens vuotta kohden!

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Löysin sun blogisi 5 minuuttia sitten Demistä, ja pakko sanoa, että oot ihan uskomaton, samoin sun blogisi! Oli pakko liittyä lukijaksi, kerrot sen verran kiinnostavista aiheista! Sun blogisi nimikin kuvaa kokonaan sua, sun olemusta ja sun blogia. Sä todellakin ansaitset nuo lähes 200 lukijaa, ne on sulle tulleet ihan syystä. Kiitos, sulle samoin hyvää vuodelle 2016 :)

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Tuli tosi hyvä ja positiivinen mieli ku sulla menee hyvin! Mukavaa alkanutta vuotta! Ja tietkö, mitä enemmän luen sun kirjotuksia ni sitä paremmin uskon itte jaksavani. En turhaan oo alkanu sun lukijaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Mirzu, kiitos, ihana kommentti! ♥ Samoin sinulle :-) Ihana kuulla!!

   Poista
 11. Hyvää ja parempaa uutta vuotta! :) Oon sun blogia useinkin käyny lukemassa ja tottakai aion tänäkin vuonna käydä katsastamassa kuulumisia <3 Halit!

  VastaaPoista
 12. tosi hyvä kirjoitus. oikein hyvää uuttavuotta ystäväiseni! <3

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)