12. tammikuuta 2016

LOUKKAANTUNEENA

Viikonlopun vietin taas kotona. Ensimmäiset päivät menivät hyvin, olin aktiivinen, iloinen ja hyvillä mielillä. Viimeisenä yönä loukkaannuin äidin sanomisista, ja minut valtasi itseinho. Itkin kunnon huutoitkua ainakin puoli tuntia, jolloin menin hakemaan äidin huoneeseeni. Äiti yritti selitellä sanomisiaan, ja pahensi tilannetta. Hääsin hänet pois. Jäin yksin, loukkaantuneena, itseinhossa ja tuskassa. Ensin oksensin ja sitten viiltelin.

Tuntuu, että olisin pettänyt kaikki. Kannustan kaikkia käyttämään muita ahdistuksenhallintakeinoja, ja sitten minä sorrun. Olen pahoillani...

Ennen viiltely-episodia siskoni perheineen tuli käymään, oli niin ihanaa nähdä heitä, vaikka vietinkin suurimman osan melua paossa huoneessani. Olen todella herkkä melulle, ja suuri ihmismäärä saa minut joskus ahdistuneeksi. Tuttu tunne ehkä teillekin!

Yksikössä kerroin heti hoitajalle viikonlopusta, eikä hän suuttunut, vaan tuki ja auttoi minua ajatusteni kanssa. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, täytyy oppia elämään sen kanssa. En ole huono ihminen pahan oloni takia.

Hyvää alkuviikkoa kaikille, pusut ja halit! Pitäkää itsestänne huoli älkääkä jääkö yksin ajatustenne kanssa. ♥

8 kommenttia:

 1. Voi sinua<3 Tollasia tilanteita vaan välil tulee, hyvin sen itekki vielä muistan vaikken niin oo enää toiminutkaa. Ja muistan ajatelleeni et kyllä oon huono ja hirvee ihminen ku en pysty hallitsee "typeryyksiä". Sit joku sai tajuumaan etten oo yhtää huonompi, tein vaan väärän valinnan.

  Sä ainaki olet niin vahva et pystyt käsittelee ton notkahduksen. Etkä oo pettäny ketään :) Jokasella on tosi hyvät ja tosi huonot hetket sillon tällön. Tsemppiä, pus!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Mirzu ♥

   Jep, tälläisiä tilanteita tulee, ne täytyy oppia sietämään. Mun stressinsietokyky vain on niin huono, parantamisen varaa todellakin on.

   Oi että, ihana kommentti, kiitos! Kyllä tästä selvitään, olen jo selvitellyt pääni aika hyvin ^^

   Pusut ja halit ♥

   Poista
 2. Sinun ei tarvitse olla pahoillasi, olet toipunut hienosti ja teet mahtavaa työtä <3 Kaikkea hyvää Maria <3

  VastaaPoista
 3. tsemppiä, pääset tuosta(kin) yli! <3

  VastaaPoista
 4. Suuret tsemppihalit sulle koko elämään. <3

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)