27. tammikuuta 2016

PIENIÄ POSITIIVISIA

Ei aamuahdistusta
Pitkästä aikaa ei aamuista ahdistusta. Monina aamuina on ollut erittäin vaikeaa herätä, nyt oli motivaatiota nousta sängystä ylös ja mennä syömään.

Sali
Kävin eilen salilla, nyt tuntuu selkeästi, että jotain on tehty. Jes!

Puhtaat petivaatteet
Vaihdoin eilen petivaatteet, oli ihanaa herätä raikkaaseen tuoksuun. Plussaa vielä pirtsakoista lakanoista ja valloittavasta koiratyynystä! ♥
Maittava sairaalaruoka...
Kerrankin erittäin hyvää sairaalaruokaa! Peruna-jauhelihavuokaa.

...ja itse tehty lasagne
Työn alla oli lasagne, autoin hoitajaa tekemään sitä. Nyt on lasagne uunissa ja kohta uusia makuelämyksiä kokemaan!

Sileät jalat
Useimmat epilaattorin omistajat tietävät varmasti sen tunteen, kun on epiloinut kuoritut jalat ja kosteuttanut ne, se sileyden multihuipentuma seuraavana aamuna! Oli ihanaa herätä pehmeyden tunteeseen.

Turinatuokio omahoitajan kanssa
Juttelimme tosiaan omahoitajani kanssa tulevaisuudesta ja yleisesti voinnista. Tarkoitus olisi, että täysi-ikäisenä muuttaisin tuettuun asumiseen tässä kaupungissa. Asia on jännittävä, olen stressannut siitä. Asiat ovat kuitenkin taas jotenkuten järjestyksessä!

Ystävät
Kiharsin ystävän hiukset ja pidimme vähän hauskaa. Muidenkin kanssa olen ollut puhelimen välityksellä tekemisissä. Ystävät tuovat voimaa, onneksi minulla on tukiverkostoni.

Jos jotain negatiivista saa sanoa, niin kulmakarvojeni väliin on tullut yön aikana maailmanluokan finni.

18 kommenttia:

 1. Ihana tyyny, ja mahtavaa et on positiivista elämää taas!

  VastaaPoista
 2. Hei upeeta! Mä oon niin ylpee et löydät elämästä noin paljon hyviäkin puolia c: Keep it up ♥ Itsellä on ollut vähän huonommanpuoleinen päivä, koska koulussa oli tosi raskasta tänään + blogini tarkistettavissa kommenteissa odotti kasa haukkukommentteja tullessani kotiin. Päivän pelasti se, kun onneksi yksi anonyymeistä oli ihana, vaikka muut olivatkin vittumaisella päällä :D Mutta onneksi ne ilkeät kommentit voi pyyhkiä pois ja sitten niitä ei enää koskaan lue uudestaan.

  Ja toi koiratyyny on kyllä ihana :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni ♥ No mitäs ihmettä... :-/ Joillakin on sitten otsaa. Niin, roskakori-nappi on jees.

   On! :3

   Poista
 3. Puhtaat petivaatteet ovat niin ihania :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mun on kans pakko yhtyä että toi tyyny on tosi suloinen! :) Ihanaa et tänään on ollut parempi päivä, tsemppihali ja kivaa keskiviikkoiltaa, kohta on viikonloppu, wuhuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :D Halit sinnekin, mukavaa viikonlopun odotusta!

   Poista
 5. Jee, ihanan pieniäkin asioita oot keränny! :) Sali tosiaan piristää, etenki sillon kun lihakset on kipeet - tietää tehneensä jotain oikein.

  VastaaPoista
 6. Mulla on postausidea! :D et millaista on arki tuolla paikassa missä asut? (En nyt muista mikä sen nimi on, kuntoutusosasto? Kuntoutuskeskus?..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, täytyykin väsätä kyseinen postaus loppuun, olen sellaista aloitellut! :3

   Poista
 7. Oon vasta viimeaikoina tajunnu että muutos tulee niistä pienistä asioista. Kulman takaa ei tuu tulemaan mittään mikä muuttaa koko elämän sunnan hetkessä. Ihan sama vaikka kuinka sitä muutosta odottais tai haluais. Kaikki koostuu niistä pienen pienistä hyvistä hetkistä ja kivoista asioista. Kaverit. Piirtäminen. Kirjoittaminen. Kaakao. Talvi. Valokuvaus. Niistä se koostuu. Tarttin taas muistutuksen siitä. Ehkä jos niihin tukeutuis ni tulevaisuus ei ois niin pelottava. Ken tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ihana kommentti, olet niin oikeassa. Muutos on pienissä hetkissä :-)

   Poista
 8. Hyvä, että menee paremmin taas! Tosi kiva postaus ja tsemppiä sulle jatkoon :-)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, jos oppii näkemään pieniä positiivisia asioita elämässä :) Itse listaan päivän positiiviset jutut iltaisin sängyssä, vähintään viisi! Auttaa myös nukahtamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, todella ihanaa :-) Hieno idea, voisin itsekin kokeilla!

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)