6. syyskuuta 2016

PÄÄKOPPA MUUTOKSEEN MUKAAN

Vanhempani veivät tänään tavaroitani omaan kämppääni. Se oikeasti tapahtuu, minä muutan. Vuokrasopimus tehty ajat sitten, asumistukihakemukset sun muut lähetetty, kaikki valmiina. Pitäisi oma pääkoppakin saada muutokseen mukaan, kaikki tuntuu jotenkin irralliselta, utopistiselta ja hämärältä. Olen aika suhtautumaan muutoksiin. Ahdistun helposti, jännitän liikaa ja ylianalysoin kaiken. Kaikesta tästä huolimatta, luotan itseeni, kykyihini ja siihen tukeen mitä saan.
Paniikkikohtaukset eivät enää tunnu hallitsevan minua. Tai no, asioita jää tekemättä kohtauksen pelossa, mutta kohtausta ei tule. Tilanne on siis plusmiinusnolla. Tähän on pakko tyytyä, sillä koen jollain tasolla hallitsevani tilanteen. Tarvittavia Levozineja on mennyt mielestäni liikaa, mutta jos lääkkeillä tilanne muuttuu hallittavammaksi niin miksipä ei.

Pari viimeisintä päivää meni hieman huonommassa hapessa. Tänäänkin aamulla heräsin alakuloisena, mutta Husky-tytön seura piristää aina. Ja sain tarvittavan lääkkeen, sekin helpotti. Yritin tsempata itseäni, onnistuinkin. Sain siivottua, ja nyt on huomattavasti parempi olo. Tunnistan hyvän oloni usein siitä, että pystyn pitämään hauskaa.

Mahtavaa päivää kaikille, tehkää asioita jotka saavat teidät onnellisiksi. Olette huippuja!

20 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus taas <3 Kuulostaa mahtavalta että sä pääset vihdoin muuttamaan! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia! Ihanaa kun annatte tälläistä palautetta. :-) Ja niin on, jänskättää tämä muutos, mutta tämä on mahtavaa! Kiitos! ♥

   Poista
 2. Onnea omaan kotiin ja voimia jaksamiseen ♥

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu, onneksi olkoon! Täällä on itse asiassa samanlaiset tuulet, minäkin muutan täysin itsenäiseen asuntoon pian. Olen iloinen puolestasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiitos Krista! Ja hei mahtavaa kuulla, että sinäkin muutat, varmasti jännittää! :-) Samoin, minäkin sinun puolestasi! ♥

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin ja kaikkea hyvää sun syksyyn! :)

  VastaaPoista
 5. Tollanen ylianalysointi ja etukäteen murehtiminen/stressaaminen kuulostaa kyllä niin tutulta. Luulen että se on myös vähän luonteenpiirrekin eli siitä voi olla vaikeaa päästä kokonaan eroon. Mutta kyllä se itselläkin on tässä vuosien varrella helpottunut edes vähän kun itsetunto on parantunut ja masennus hellittänyt joten uskon kyllä että se sullakin vielä aikanaan helpottuu.
  Asioilla kun on aina tapana järjestyä jotenkin. :)
  Hurjasti tsemppiä ihana ja onnea uudesta ja jännittävästä elämänmuutoksesta, sä oot niin vahva että selviät varmasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ylianalysoiminen on varmasti luonteenpiirre, olen aina sitä tehnyt... Mutta toivottavasti se tosiaan ajan kanssa helpottaa niin kuin sinulla teki. Peukut pystyyn!

   Totta! Tuota lausetta hoen usein. Asioilla kun oikeasti on tapana järjestyä, mitäpä sitä kieltämään! ^^

   Ja voi kiitos Mary, olet ihana. ♥

   Poista
 6. Sulla on kyllä ihan mahtava kyky nähdä asioista myös ne positiiviset puolet! :)

  Jos yhtään helpottaa, niin hei - et oo ainoa, joka ylianalysoi asioita! Täällä toinen samanlainen! ;) Kuten Mary tuossa aiemmin sanoikin, asioilla on aina tapana järjestyä - tavalla tai toisella. Usein sellaisella, jota ei edes ole itse tullut ajatelleeksi, mutta joka on lopulta se kaikkein paras ratkaisu! :)

  Paljon, paljon onnea uuteen kotiin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, niin se taitaa olla. ^^

   Okei, no en ole siis ainoa! Ja tuo on täysin totta, en olisi aluksi arvannut muuttavani tukiasuntoon, johon olen muuttamassa. Se vaihtoehto oli ihan nou nou, mutta nyt en halua mitään muuta! Aluksi oli vaikeaa miettiä minulle sopivaa paikkaa asua, mutta hei, tukiasunto on mahtava juttu.

   Kiitoksia!! ♥

   Poista
 7. Kiva postaus :) ja paljon paljon onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 8. Todella kiva kuulla, että sulla menee hyvin! Sun blogia on niin ihana lukea, tuun aina jotenkin iloisemmaksi sun positiivisuudesta. <3 Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anu, ihana kommentti! Kiitos hurjasti, on ihanaa kuulla tuo! ^^ Ja kiitos, tsemppiä tarvitaankin.. :-D

   Poista
 9. Onnea uuteen kotiin! :) kiva postaus!!

  VastaaPoista
 10. Ihanan positiivinen postaus ja on aina kiva kuulla, että sulla menee hyvin! Onnea uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)