31. maaliskuuta 2015

VIHAAN SUN KUVAA

anteeksi en koskaan suostu antamaan,
en sua päin katsokaan.
(en haluu susta koskaan kuullakkaan)
vihaan sun kuvaa, sua ei enää oo...

Löysin äsken vanhan kaverikuvan, missä hymyilen kaikkien entisten "kavereideni" kanssa. Luokkakuvat olenkin jo repinyt, mutta tuo pirulainen oli kätkössä dvd-levyjen päällä.

Teillä oli facebookissa ryhmä, jonne minua ei päästetty, vaikka sain siitä tietää ja pyysin mukaan kyseiseen ryhmään. Te sovitte yhteisistä menoistanne minun kuullen, ja kun kysyin, pääsenkö mukaan, te vain virnuilitte, ette vastanneet.

Aina kun otin ruokalassa lisää ruokaa, niin te virnuilitte ja supatitte. "Läski", luin teidän huulilta.

Olin aina se "varakaveri", jos oikea kaveri ei ollut tunnilla, niin vain silloin viereeni istuttiin.

Tajuatteko, kuinka paljon ulkopuolelle jättäminen satuttaa? Nyt kun mietin, olisin voinut hengailla yhden yksinäisen tytön kanssa, joka myös yritti "meidän", tai no teidän, jengiin. 

Te ette välittäneet minusta, olin vain paskakasa. Kehuin teidän vaatteita, kerroin kauneusvinkkejä, nauroin teidän jutuille ja olin ystävällinen. Mitä sain vastineeksi? No, en mitään, mitä nyt minä olen, ilmaa?

Kyllä, olen katkera. Katkera, koska tuhlasin aikaani teidän kanssa nelosluokasta kasiin. Kyllä, oma vikani, kun en jättänyt teidän jengiä. Mutta minulla on oikeus olla katkera.

Kasilla sitten jouduinkin suljetulle osastolle, jossa sain vihdoinkin oikeita ystäviä. Onhan minulla silti aina ollut A, eskarista lähtien.
mut niinku sanottu niin ei pahalla
mut tahallaan
Te ette enää merkkaa minulle mitään. Mutta minulla on tunteita teitä kohtaan - vihaa.

Okei, kärjistin tätä hieman, yhtä teistä en vihaa. Olemme tämän yhden kanssa vieläkin hyviä ystäviä, muiden kanssa en ole missään tekemisissä.

Miksi oi miksi en vain jättänyt teitä rauhaan ja todellakin hengaillut vaikka tuon yksinäisen tytön kanssa. Olimme tämän yksinäisen tytön kanssa samassa ryhmässä köksässä, ja nauroimme, juttelimme ja pidimme oikeasti hauskaa, teimme myös hyvää ruokaa tietenkin. Hän olisi ollut paljon kivempi kaveri, mutta en minä silloin sitä tajunnut, halusin vain olla isossa porukassa... Tyhmä minä.

Onko sinulla ollut "feikkikavereita"? Oletko ollut se ""varakaveri"? Oletko hengaillut vääränlaisessa porukassa?

15 kommenttia:

 1. joo mul o samanlaisii kavereita..suostun aina lainaa tavaroita ja rahaa ja tällee,mut auta armias jos mä pyydän lainaan jotai ni sitä paskan jauhantaa...:( muutenkin oon kuullu et ne puhuu musta paskaa.

  puhuttiinko susta paskaa?onko sua kiusattu??

  VastaaPoista
 2. Toi tunne on ihan hirvee ku tietää ettei merkkaa "kavereille" mitään, muistan ku mulla oli ala-asteella vaan yks ihana kaveri ja muiden kanssa olin vaan etten olis yksin tai liian takertuvainen tähän kaveriin, hyvä juttu et lopulta tajusit jättää ne! Tiedätkö/muistatko enää kuka tuo kyseinen yksinäinen henkilö on? Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Muistan vain etunimen... Kiitos ja samoin! ♥

   Poista
 3. Aivan kamalaa tollanen touhu, hyväksikäyttöä, ihan ärsyttää sun puolesta! Onneksi sulla on nyt oikeita ystäviä ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. http://perusopetus.fi/24-3-2015-tyttojen-valinen-ystavyys-on-raakaa-vallankayttoa-joka-voi-jatkua-aikuisiallakin/

  Tuli mieleen tuo juttu kun luin. Ei tuollainen kiusaaminen lopu koulun loputtua, se on jatkunut omassa kaveriporukassani vielä aikuisiällä. Kuten yhdessä kommentissani sanoin, oli siunaus, että tajusin homman nimen ja lähdin pois. On mahtavaa olla nyt sellaisessa porukassa, jossa saa hyvää kohtelua, eikä joku yhtäkkiä päätä, että hei nyt tänään syrjitään tota.

  Mainitset, että "kavereillesi" olit pelkkä paskakasa, mutta kelasin vain koko tekstin ajan, että ketkähän tässä tapauksessa olivat niitä paskakasoja :D

  Kiva tapa muuten tuo, miten laitat loppuun kysymyksen, johon vastata kommenteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiva kun linkkasit, menempäs lueskelemaan!

   Niimpä.

   No niin... :D

   Kiitos! ♥

   Poista
 5. Tuota itsekin koin paljon nuorempana, mutta onneksi sen jälkeen ympärille on löytynyt ihania ihmisiä. Tsemppiä paljon, vaikutat tosi rohkealta nuorelta naiselta!

  http://eve-lightup.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet löytänyt uusia ihania ihmisiä ympärillesi! :3 Kiitos ja samoin. ♥

   Poista
 6. Tiedän tunteen :/ Mukka oli sama tilanne ykkösesta ysin puoleen väiin, kunnes päätin että nyt riittää. Jälkikäteen kuulin kaikkea paskaa mitä musta on puhuttu, annoin asian olla ja päätin etten alennu heidän tasolleen. Onneksi mulla on yksi hyvä ystävä, jota tapaan parin kuukauden välein ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... Ei ole sanoja. Kiusaaminen on niin väärin.

   Ystävät ovat tärkeitä! Pidä heistä kiinni.

   Poista
 7. Oon todella usein se varakaveri sille porukalle missä oon. Sen huomaa varsinki sillon, ku täytyy valita ryhmä, vaikka 4 ihmisen. Ensin tulee kaikki muut, sitte mä tuun viidentenä, sit ne on niin huomaavinaan et "Vaan neljän hengen ryhmä."
  Sit vaan joudun joittenki ihmisten ryhmään, keiden kanssa en tuu sit yhtään toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiankin tuttu tunne. Ei tosin enää tänä päivänä, mutta muistoissani... Tsemppiä sinulle :-)

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)