14. maaliskuuta 2015

KOLMAS PYÖRÄ

Olen niin kyllästynyt olemaan aina se kolmas pyörä. Kun olen kahden kaverin kanssa esimerkiksi kaupungilla, yleensä nämä kaksi kaveriani pyörivät kahdestaan, juttelevat vain toisilleen, ingnooraavat minut eivätkä odota minua. Sain todistaa tätä jälleen kerran vähän aikaa sitten Weedin ja Omman kanssa kaupungilla. Toki olen molemmille hyvin tärkeä (ja hekin ovat minulle erittäin rakkaita!), mutta olen vain se kolmas pyörä.

Sama A:n ja M:n kanssa, he asuvat vielä samassa kaupungissa, ja minä muualla. Heillä on omia insideläppiä, pelaavat pelejä yhdessä ja nauravat jutuille joita minä en pidä hauskoina.

Jo pikkulapsena oli sama juttu. Aluksi minut otettiin hyvin vastaan, mutta sävel muuttui pian. Olin aina valmis lähtemään leikkimään, minä olin se, joka pyydettiin mukaan, kun muita kavereita ei ollut paikalla. Ja olin se kolmas pyörä. Kaksi lapsuusajan kaveriani leikkivät kahdestaan, minä vähän mukana, mutta... En kuitenkaan esimerkiksi saanut päättää juonesta, sain huonoimmat vaatteet nukeille, lista on loputon.

Sama seurustelusuhteissa. Kaksi ihmistä seurustelevat, ja olen ihastunut toiseen. Onko tuttu tilanne? Minulle on. Useasti. Tälläkin hetkellä.

surullinen osuus on,
että voit kohdella minua
miten vain haluat
koska loppujen lopuksi
sinä tiedät, että
olen aina täällä
odottamassa sinua

2 kommenttia:

  1. Mulla on pari kaveria, jotka tekevät tuota ihan samaa, selvästi vielä haluten ihan tarkoituksellisesti satuttaa. Lopetin ne suhteet vastikään. Se olisi pitänyt tehdä kauan sitten, koska nyt olo on huojentunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että lopetit ne suhteet! Onneksi teit sen, jos olokin on parempi. :3

      Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)