8. maaliskuuta 2015

VAIHTELUKSI HYVÄÄ FIILISTÄ

Nyt on hyvä fiilis. Kerrankin. Ei tämä tule kestämään kuitenkaan, mutta täytyy nauttia! Ollaan illalla menossa elokuviin katsomaan Luokkakokousta. 

Jäännösoireita (=oire, joka ei korjaudu kokonaan, vaan jää pysyväksi) on ollut, eli vähän harhoja. Ja jonkin verran ahdistusta, mutta en ole tarvinnut tarvittavaa, jes! Eilen illalla meinasin ottaa Levozinin, mutta ahdistus lieveni vain juttelemalla omahoitajani kanssa.

Söin suklaamoussea, pystyin nauttimaan siitä. En ole oksentanut viikkoon, eilen illalla sorruin ahmimaan jäätelöä, mutta sortumisia on opittava kestämään... Pitäisi vain treenata itsekuria. :-/ 

Kuntoutumisyksikössä en uskalla oksentaa, hyvä niin. Ahmiminenkin on täällä vähän kuumottelevaa, kun ottaa jätskipaketin, juoksee huoneeseen, toivoo ettei kukaan näe. Kun on syönyt, pitää kuumotella todisteiden hävittämistä. Piilotan jätskipaketit vain roskikseen roskien alle, huono piilo. Äh, ajattelen liikaa. :-D

Hermo on kyllä ollut vähän kireällä. En millään jaksaisi esimerkiksi selittää asioita. T kyseli toisista nuorista kuntoutumisyksikössä, ja tiuskahdin pariin kertaan. Onneksi hän on hyvin ymmärtäväinen.

Äh, kyllä tämä tästä!

5 kommenttia:

  1. Jee taas uusi postaus♥
    T. tervetuloaihanatihanatihmiset.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. luin näitä sun postauksia tovin ja pakko sanoo, et oot tosi taitava kirjottaan !
    muutenkin tää sun ulkoasu on aivan ihana ja hirmusesti tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)