26. toukokuuta 2016

KESÄTSEMPIT

Välillä on vaikeaa myöntää itselleen olevansa sairas. Olisin muuten valmis jo elämään, mutta nuo kahleet nilkassani estävät minua. Muutenkin viimeisimpinä päivinä ahdistus on ollut voimakkaampaa, samoin harhat. Tulee turhautunut olo. Haluan olla terve. En halua pelätä suihkukopissa, en halua lamaantua harhojen takia, en halua paniikkikohtauksia.

Paniikkikohtauksista puheen ollen, käyn tänään läpi hoitajan kanssa paniikkihäiriöön liittyviä papereita. Paniikkikohtaukseni ovat olleet suhteellisen voimakkaita, tiedä sitten miksi. Äsken tosin tuli paniikin oireita, mutta sain niitä itse hieman himmattua.

Yksikössä tulee olemaan niin huippu kesä. On paljon mukavaa toimintaa, virkistäviä aktiviteetteja ja hyvää seuraa. En todellakaan aio tuhlata viimeistä kesääni yksikössä panikoimassa ahdistuneena harhojen vallassa huoneessani. Täytyy ottaa kaikki ilo irti ja tosiaan keskittyä hyvään oloon. Ei parantumisprosessistani tule paskaakaan, jos vain vellon huonossa olossa.

Ja kaikille teille: nauti tulevasta kesästä. Järjestä itsellesi omaa aikaa. Rauhoitu hieman, jos elämäsi on hektistä. Voi olla kuumaa tai kylmää, ei sillä ole väliä, kunhan nautit. Arvosta sitä kaikkea, mitä sinulla on. Ihan sinulle itsestäänselviäkin asioita, muista arvostaa niitä. Käy uimassa, voita vaikka pelkosi sitä kohtaan. Osta kioskistä jätski, syö se ulkona helteellä, vaikka ahdistaisi. Ylitä itsesi. Pystyt siihen. ♥

22 kommenttia:

 1. tsemppiä ! <3

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesää sinulle ♥ toivon niin kovasti, että pääset paniikkikohtauksista kokonaan eroon, elämä helpotuu silloin kummasti :)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle ihana! :-) Ja niinpä, elämä alkaa maistumaan puulta, jos on koko ajan "tuntosarvet pystyssä".

   Poista
 3. Kannatan hyvään oloon keskittymistä. :)

  http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kesällä ehtii onneksi rauhoittumaan ja nauttimaan. Paljon tsemppiä paniikkihäiriön kanssa!❤
  Sulla on kiinnostava ja kiva blogi! :)

  http://ourhoneymoonblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kesä tulee sopivaan kohtaan tällä hetkellä, heh.. :D Ja kiitos! Tai no, ei mulla paniikkihäiriötä ole, vain sen oireita. Kiitos vielä! ♥

   Poista
 5. Tsemppiä! Nauti sinäkin kesästä ja ole itsellesi armollinen, älä vaadi liikaa itseltäsi! :)

  VastaaPoista
 6. Nauti sinäkin tulevasta kesästä! ♥ Ihanaa lukea tuollaista positiivista tekstiä ^^

  https://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sä sanoit just ne asiat mitä mä oon miettiny. Et pitäis nauttii kesästä ja rentoutua, voittaa pelot jne..
  Hyvää kesää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, hyvät kesät sinulle, niin paljon tsemppiä! ♥

   Poista
 8. Voi että nää sun postaukset tuo energiaa ja jaat kyllä tuota hyväntuulisuutta muille <3 Ja ihanalta kuulostaa nuo kesäsuunnitelmat, sulle tulee varmasti tosi kiva kesä! Itellä taitaa mennä suurin osa kesästä ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa mutta niinkuin sanoit niin on tosi tärkeä myös nauttia ja iloita elämästä. Sulla on kyllä tosi hyvä asenne parantumista kohtaan, toivon että joskus saat elää lähes kokonaan sairausvapaata elämää. Mulla kans oli joskus sellainen ajattelutapa et arvostin tosi pieniäkin asioita mitä en edes ennen ole osannut arvostaa, mutta unohdin sitten sen jossakin vaiheessa. Vois kyllä taas alkaa huomioida niitä elämän pikkuasioitakin. :) Ihana postaus ja anteeks mun yltiöpositiivinen kommentti mutta äää tää postaus oli vaan niin energinen ja iloinen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, ihana Enni!! ♥ Kiitos huipusta kommentistasi, sait hymyn mun huulille. :-)

   Tsemppiä sulle yo-kirjoituksiin! Ja muista tosiaan ne pienet hyvät asiat, niitä riittää! Arvostus, kiitollisuus... Niitä kannattaa harjoitella! ;-)

   Kiitos vielä! ♥

   Poista
 9. Tsemppiä ja samaa mieltä sun kanssa ja varmasti nautin kesästä! Oot tärkeä! ♥

  VastaaPoista
 10. Paljon tsemppiä kaikkeen, mitä käyt läpi tällä hetkellä! Olen itse kamppaillut paniikkikohtausten kanssa nuorempana, mutta pikkuhiljaa ne vain rupesivat sitten helpottamaan. Tietenkään ei voi kokemuksia verrata keskenään, mutta toivon kuitenkin että jaksat uskoa parempiin huomisiin :-) Ja ainakin kirjoituksesi perusteella vaikutat siltä, että toivoa ja positiivisia ajatuksia riittää! Ihanaa kesää sinulle :-)

  https://tiidunblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tsemppiä sinullekin, ihan huippua, että paniikkikohtauksesi ovat helpottaneet. Mahtavaa, antaa toivoa tähän kamppailuuni!

   Ja kyllä, jaksan uskoa parempaan huomiseen, se on tärkeä taito.

   Kiitos Tiia! ♥

   Poista
 11. Tälläisistä teksteistä tulee itsekkin semmoinen olo, että haluaa elää elämää täysillä hymy huulilla <3 Pitäisi itsekkin opetella olemaan iloinen pienistäkin asioista ja arvostaa niitä ja löytää jokaisesta päivästä jotain positiivista.. Halauksia sinnepäin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla A! Ja kannattaa ehdottomasti opetella, se on palkitsevaa. Niin totta. Ja halit sinnekin! ♥

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)