10. toukokuuta 2016

NYT ON AIKA KUULUMISPOSTAUKSELLE

Huh, onpas taas viime postauksesta aikaa. Olisikohan sopiva väli päivitellä kuulumisia..?

Viimeisimmät päivät ovat menneet suhteellisen rauhallisesti. Ahdistuksia tulee ja menee, samoin harhoja. Olen saanut vain yhden kohtauksen, ja sekin lähti alle vartissa. Rauhoitin hengityksen tätini avustuksella, olin raikkaassa ulkoilmassa ja siirsin huomion muualle. Olen jo oppinut rauhoittamaan itseni, ainakin jotenkin. Tuota taitoa täytyy vaalia.

Kavereitakin olen nähnyt todella paljon, mutta on päiviäkin joina ei oikein jaksa olla sosiaalinen. On apaattinen ja haikea olo, saatatte tunnistaa itsessännekin tuon tunteen.. Rakas äitinikin on ollut kuvioissa. Äiti kävi täällä yksikössä eilen, vietimme äitienpäivän jälkikäteen omalla tavallamme. Kotonakin on aina välillä ihana käydä, näenpähän koirianikin.
Kevään eka jätski, koirani ja maisemia.
Tukiasuntoasiat ovat alkaneet selviämään. Muutan ensi vuoden alussa juuri aukeavaan tukiasuntoon. Minun oli tarkoitus muuttaa pois jo syyskuussa täysi-ikäistyttyäni toiseen tukiasuntoon, mutta äiti on kovasti sitä vastaan. Toivon, että saisin olla täällä kuntoutumisyksikössä ensi vuoteen saakka... No, kaikki kuitenkin järjestyy aina, tavalla tai toisella.

Ei minulla kai muuta, fiilis on suurimmaksi osaksi loistava. Nautin pienistä asioista, tulevasta kesästä, ystävistä ja.. Kaikesta. Pystyn elämään rauhassa. Haleja jokaiselle! ♥

10 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että olet oppinut rauhoittamaan itseäsi jollain tasolla :) Se on kyllä tosi tärkeä taito. :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oiii, ihania kuvia ja ihanaa, että pääset muuttamaan tukiasuntoon! T: toinen tukiasuntolainen :3

  Ja vielä, ihanaa että oot oppinut rauhoittamaan itsesi edes jotenkin! Vautsi, hyvä Maria ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ Ja niinpä, sitä odotellessa!

   Jeeees!! :-) Tämä on tärkeä taito. ^^

   Poista
 3. Oi ! Miten söpö koira !

  jeskalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi ihana uusi ulkoasu sulla! <3 Kiva että kirjoitat taas, olikin jo ikävä sun mielenkiintoisia postauksia! Tää sun blogi on vaan niin mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Tiia-Maria! ♥ Ihana kommentti. :-)

   Poista
 5. Hienoa jos pystyt hallitsemaan ahdistustasi jo paremmin, sellaisen kanssa ei ole kiva elää :( Kiva blogi sinulla, tykkään sen henkilökohtaisuudesta ja persoonallisesta ulkoasusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ahdistus kyllä tosiaan rajoittaa elämää paljon. Ja kiitos Henna! ^^

   Poista

Arvostan jokaista ystävällistä kommenttia! :-)